Volver

Dec04

Celebració Sopar Anual Veterans Bàsquet FCB 2019

La nostra Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del F.C.Barcelona va celebrar el passat 30 de Novembre el Sopar Anual Veterans Bàsquet FCB 2019, al restaurant “La Barca del Salamanca”.

Amb gran assistència per part dels nostres associats, vam poder comptar, en representació del F.C.Barcelona, amb la presencia  del Sr. Joan Blade Director responsable de la secció de Bàsquet, el Sr. Xavier Gomis, Comissió esportiva Bàsquet FCB, i volem fer especial menció a l’assistència de Nacho Solozábal i Andrés Jiménez, que van assistir al Sopar Anual Veterans Bàsquet FCB d’aquest 2019.
Una vegada finalitzat el Sopar, Ramón Aloy, Secretari de la Junta Directiva i Àrea Jurídica de la nostra Associació, va procedir a la entrega dels Trofeus Honorífics als nostres associats més veterans, en aquesta ocasió els guardonats van ser:
Joan Montes i José Manuel Moreno.
El nostre President, Pedro Ansa, seguidament, es va dirigir als assistents agraint la seva presència i l’assistència de tots els nostres associats. A continuació va dedicar unes paraules en memòria de Chicho Sibilio.

Desprès d’aquest emotiu moment, el President, va desitjar un Bon Nadal a tots els assistents.

En el següent enllaç podreu veure un recull de fotos de l’acte:
http://veteransbasquetfcb.com/galeria/celebracio-sopar-anual-veterans-basquet-fcb-2019/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona