Carnets soci

CONDICONS PER FER-SE SOCI, SEGONS L’ARTÍCLE 4º DELS VIGENTS ESTATUTS DE L’AAJBFCB
ARTICLE 4º.- CLASSES DE SOCIS

Existiran tres classes de persones vinculades a l’Associació, el “membre”, el soci “ex-jugador” i el soci “simpatitzant”.

Per ser “membre” es requerirà haver tingut fitxa com a jugador, tècnic, o una altra funció pertanyent al F.C.Barcelona, amb fitxa o sense fitxa, en qualsevulla de les seves categories, i en qualsevol any.

Per ser “soci ex-jugador” es requerirà, a més de tenir la categoria de membre, haver pagat la quota anual corresponent de soci.

Per ser “soci simpatitzant” es requerirà, haver tingut relació directa o indirecta amb la secció de bàsquet del F.C.Barcelona i estar avalat per dos socis ex-jugadors de l’Associació.

Per ingressar a formar part de l’Associació, en qualsevol de les seves modalitats, en qualsevol cas, s’haurà de subscriure la sol·licitud, complimentant les formalitats precises i acreditant els requisits exigits per cadascuna de les classes de soci establertes, “soci ex-jugador”, i “soci simpatitzant”; no així, amb la qualitat de “membre”, la qual es automàtica.

L’Admissió, en qualsevol cas, s’acordarà per majoria en Junta Directiva, una vegada examinada la corresponent proposta, i es comunicarà en l’Assemblea General més immediata.

Fes-te Soci

Tipus de soci:

ADREÇA

Està Vd. jugant o entrenant?:
Disposa de material (fotogràfic, premsa, calendaris, programes, anècdotes, etc) per poder adjuntar a l'hemeroteca de la nostre pàgina web?:

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad