Volver

26/11/2019

Celebració Assemblea General Ordinària AAJBFCB 2019

Un any més, la nostra Associació va celebrar l’Assemblea General Ordinària que aquest 2019 va tenir lloc ahir 25 de Novembre a la sala de premsa del Palau Blaugrana.

Com es una tradició, el nostre President, el Sr. Pedro Ansa, va començar la reunió donant la benvinguda a tots els assistents i a continuació va detallar l’Ordre del Dia que es va seguir i els punts a tractar.

Seguint el guió establert , els membres de la Junta Directiva, representant a la Presidència, l’Àrea Jurídica, l’Àrea Esportiva, l’Àrea Social, així com l’Àrea Econòmica, van exposar i desenvolupar els actes i activitats, així com totes les accions socials que Veterans Bàsquet FCB ha realitzat durant aquest any 2019.

En aquesta ocasió i amb motiu de la confecció del Llibre de la història del Bàsquet Blaugrana, els associats de la nostra Associació van poder visualitzar una presentació on van poder conèixer un detall del que serà el llibre final.

Tal i com contemplen els vigents Estatuts de l’AAJFCB es va aprovar l’Acta de l’Assemblea anterior, així com la reunió d’Assemblea del 2019, per unanimitat dels assistents.

Finalment, i desprès dels precs i preguntes, el President va donar per conclosa l’Assemblea General Ordinària d’aquest any amb un nou lema “TOTS ELS ASSOCIATS FEM ASSOCIACIÓ

JUNTA DIRECTIVA AAJBFCB

26/11/2019

Celebración Asamblea General Ordinaria AAJBFCB 2019

Un año más, nuestra Asociación celebró la Asamblea General Ordinaria que este 2019 tuvo lugar ayer 25 de Noviembre en la sala de prensa del Palau Blaugrana.

Como es una tradición, nuestro Presidente, el Sr. Pedro Ansa, comenzó la reunión dando la bienvenida a todos los asistentes y luego detalló la Orden del Día que se siguió y los puntos a tratar.

Siguiendo el guión establecido, los miembros de la Junta Directiva, representando a la Presidencia, el Área Jurídica, el Área Deportiva, el Área Social, así como el Área Económica, expusieron y desarrollaron los actos y actividades, así como todas las acciones sociales que Veterans Bàsquet FCB ha realizado durante este año 2019.

En esta ocasión y con motivo de la confección del Libro de la historia del Baloncesto Blaugrana, los asociados de nuestra Asociación pudieron visualizar una presentación donde pudieron conocer un detalle de lo que será el libro final.

Tal y como contemplan los vigentes Estatutos del AAJFCB se aprobó el Acta de la Asamblea anterior, así como la reunión de Asamblea de 2019, por unanimidad de los asistentes.

Finalmente, y después de los ruegos y preguntas, el Presidente dio por concluida la Asamblea General Ordinaria de este año con un nuevo lema “TOTS ELS ASSOCIATS FEM ASSOCIACIÓ

JUNTA DIRECTIVA AAJBFCB

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad