Volver

04/12/2019

Celebració Sopar Anual Veterans Bàsquet FCB 2019

La nostra Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del F.C.Barcelona va celebrar el passat 30 de Novembre el Sopar Anual Veterans Bàsquet FCB 2019, al restaurant “La Barca del Salamanca”.

Amb gran assistència per part dels nostres associats, vam poder comptar, en representació del F.C.Barcelona, amb la presencia  del Sr. Joan Blade Director responsable de la secció de Bàsquet, el Sr. Xavier Gomis, Comissió esportiva Bàsquet FCB, i volem fer especial menció a l’assistència de Nacho Solozábal i Andrés Jiménez, que van assistir al Sopar Anual Veterans Bàsquet FCB d’aquest 2019.
Una vegada finalitzat el Sopar, Ramón Aloy, Secretari de la Junta Directiva i Àrea Jurídica de la nostra Associació, va procedir a la entrega dels Trofeus Honorífics als nostres associats més veterans, en aquesta ocasió els guardonats van ser:
Joan Montes i José Manuel Moreno.
El nostre President, Pedro Ansa, seguidament, es va dirigir als assistents agraint la seva presència i l’assistència de tots els nostres associats. A continuació va dedicar unes paraules en memòria de Chicho Sibilio.

Desprès d’aquest emotiu moment, el President, va desitjar un Bon Nadal a tots els assistents.

En el següent enllaç podreu veure un recull de fotos de l’acte:
https://veteransbasquetfcb.com/galeria/celebracio-sopar-anual-veterans-basquet-fcb-2019/

04/12/2019

Celebració Sopar Anual Veterans Bàsquet FCB 2019

Nuestra Asociación de Antiguos Jugadores de Baloncesto del F.C.Barcelona celebró el pasado 30 de Noviembre la Cena Anual Veteranos Baloncesto FCB 2019, en el restaurante “La Barca del Salamanca”.

Con gran asistencia por parte de nuestros asociados, pudimos contar, en representación del F.C.Barcelona, ​​con la presencia del Sr. Joan Blade, Director responsable de la sección de Baloncesto, el Sr. Xavier Gomis, Comisión deportiva Baloncesto FCB, y queremos hacer especial mención a la asistencia de Nacho Solozábal y Andrés Jiménez, que asistieron a la Cena Anual Veteranos Baloncesto FCB de este 2019.


Una vez finalizada el Cena, Ramón Aloy, Secretario de la Junta Directiva y Área Jurídica de nuestra Asociación, procedió a la entrega de los Trofeos Honoríficos a nuestros asociados más veteranos, en esta ocasión los galardonados fueron:


Joan Montes y José Manuel Moreno.


Nuestro Presidente, Pedro Ansa, seguidamente, se dirigió a los asistentes agradeciendo su presencia y la asistencia de todos nuestros asociados. A continuación dedicó unas palabras en memoria de Chicho Sibilio.

Después de este emotivo momento, el Presidente, deseó una Feliz Navidad a todos los asistentes.

En el siguiente enlace podréis ver una recopilación de fotos del acto:

https://veteransbasquetfcb.com/galeria/celebracio-sopar-anual-veterans-basquet-fcb-2019/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad