Volver

04/07/2017

Partit homenatge ex-jugadors CB Sant Cugat

Nova convocatòria oficial des de l’AAJBFCB del nostre Equip B el proper dissabte 8 de Juliol a Sant Cugat del Vallés, on es celebrarà un partit homenatge als Ex-jugadors del CB Sant Cugat.

A les 18:30h es donaran cita per assistir a la inauguració de l’exposició “50 anys de bàsquet a la ciutat” i seguidament tindrà lloc el partit homenatge, organitzat pels ex-jugadors CB Sant Cugat, a les 19:00h a la zona esportiva la Rambla del Celler PAV 3 (Passatge del Baró Cougertin, 3 – 08172 – Sant Cugat del Vallès), que els enfrontarà amb els nostres jugadors de l’equip Veterans FCB B: Torralba, Aguado, Cruz, Moreno, Riera, Suñe, Sillero, Ruiz, Tena, Potoc, Sada, Naranjo, i com equip tècnic: José Mª. Soro, Joaquin de Llanes, Marc Lecha, Frederic Braso, Gerard Humet, Miguel Tarin, Francisco Soro.

04/07/2017

Partido homenaje ex-jugadores CB Sant Cugat

Nueva convocatoria oficial desde la AAJBFCB de nuestro Equipo B el próximo sábado 8 de Julio en  Sant Cugat del Vallés, donde se celebrará un partido homenaje a los  Ex-jugadores del CB Sant Cugat.

A las 18:30h se darán cita para asistir a la inauguración de la exposición “50 anys de bàsquet a la ciutat” y seguidamente tendrá lugar el partido homenaje, organizado por los ex-jugadores CB Sant Cugat, a las 19:00h en la zona deportiva la Rambla del Celler PAV 3 (Pasaje del Baró Cougertin, 3 – 08172 – Sant Cugat del Vallès), que les enfrentará a nuestros jugadores del equip de Veteranos FCB B: Torralba, Aguado, Cruz, Moreno, Riera, Suñe, Sillero, Ruiz, Tena, Potoc, Sada, Naranjo, y como equipo técnico: José Mª. Soro, Joaquin de Llanes, Marc Lecha, Frederic Braso, Gerard Humet, Miguel Tarin, Francisco Soro.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad