Volver

10/07/2017

Homenatge Ex-jugadors CB Sant Cugat

Els ex-jugadors del CB Sant Cugat, van celebrar el passat cap de setmana un partit homenatge al seu fundador, el desaparegut Sr. Ramón Trenchs.

La celebració, que va tenir lloc el dissabte 8 de Juliol, que va començar amb la inauguració de la exposició “50 anys de bàsquet a la Ciutat”, coincidint que Sant Cugat del Vallès es la Ciutat del Bàsquet català.

Seguidament, va donar començament un partit de bàsquet on els ex-jugadors del CB Sant Cugat van convidar als nostres jugadors dels Veterans FCB B.
Desprès de la presentació dels jugadors components de tots dos equips, els capitans van obsequiar a la vídua del Sr. Trenchs, la Sra. Dolors Casas, amb un ram de flors i una placa commemorativa de la celebració de l’acte.

A continuació, va començar un enfrontament, on tot el públic assistent va poder sentir la competitivitat, i la tensió dels jugadors.
Amb un marcador igualat des del principi i fins a l’últim moment, els jugadors amb la seva experiència i bon nivell de joc, van lluitar durant tot el partit per aconseguir la victòria, però no va ser fins als darrers minuts, on els nostres blaugranes, van demostrar la seva veterania guanyant l’enfrontament amb un resultat ajustat de 63-68.

Una vegada finalitzat l’enfrontament, tots els jugadors assistents van assistir a un sopar de germanor organitzat pels ex-jugadors del CB Sant Cugat.

A la celebració van assistir, en representació de la Comissió del Bàsquet Català, el Sr. Miquel Martínez i el Sr. José Luis Lola, representant al F.C.Barcelona, van assistir, el Sr. Xavier Gomis, i el Sr. Sergi Piquet de la Comissió esportiva de la secció de Bàsquet de F.C.Barcelona.

Des de Veterans FCB volem agrair als organitzadors, per la vostra invitació i la bona atenció rebuda en tot moment.

Riera 2, Tena 8, Suñé 27, Naranjo 4, José Sillero 1, M.A.Cruz 2, Aguado 11, Ruiz 8, Potoc 5, Moreno, Torralba, Sada.
Entrenadors: José Mª. Soro, Joaquin de Llanes, Marc Lecha
Delegats: Gerard Humet, Miguel Tarin, Frederic Braso.

10/07/2017

Homenaje Ex-jugadores CB Sant Cugat

Los ex-jugadores del CB Sant Cugat, celebraron el pasado fin de semana un partido homenaje a su fundador, el desaparecido Sr. Ramón Trenchs.

La celebración, que tuvo lugar el sábado 8 de Julio, comenzó con la inauguración de la exposición “50 años de basquet en la Ciudad”, coincidiendo que Sant Cugat del Vallès es la Ciudad del Bàsquet català.

Seguidamente, dió comienzo un partido de baloncesto al que los ex-jugadores del CB Sant Cugat invitaron a nuestros jugadores Veterans FCB B.
Después de la presentación de los jugadores componentes de los dos equipos, los capitanes obsequiaron a la viuda del  Sr. Trenchs, la Sra. Dolors Casas, con un ramo de flores y una placa conmemorativa de la celebración del acto.

A continuación, comenzó un encuentro, donde todo el público asistente pudo sentir la competitividad y la tensión de los jugadores.
Con un marcador igualado desde el principio y hasta el último momento, los jugadores con su experiencia y buen nivel de juego, lucharon durante todo el partido para conseguir la victoria, pero no fue hasta los últimos minutos, donde nuestros azulgranas,, demostrando su veteranía ganaron el encuentro con un ajustado resultado de 63-68.

Una vez finalizado el encuentro, todos los jugadores asistieron a una Cena de Hermandad organizada por los ex-jugadores del CB Sant Cugat.

A la celebración asistieron, en representación de la Comisión del Bàsquet Català, el Sr. Miquel Martínez y el Sr. José Luis Lola, representando al F.C.Barcelona, asistieron, el Sr. Xavier Gomis, y el Sr. Sergi Piquet de la Comisión deportiva de la sección de Baloncesto del F.C.Barcelona.

Desde Veterans FCB queremos agradecer a los organizadores por vuestra invitación y buena atención recibida en todo momento.

Riera 2, Tena 8, Suñé 27, Naranjo 4, José Sillero 1, M.A.Cruz 2, Aguado 11, Ruiz 8, Potoc 5, Moreno, Torralba, Sada.
Entrenadores: José Mª. Soro, Joaquin de Llanes, Marc Lecha
Delegados: Gerard Humet, Miguel Tarin, Frederic Braso.

 

En el siguiente enlace podrán ver algunas de las fotos del evento:

https://veteransbasquetfcb.com/multimedia/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad