Volver

Jun08

II Dinar Solidari a favor Sant Joan de Déu FPB Barcelonès Oest

El passat cap de setmana, la Federació de Penyes Barcelonistes Barcelonès Oest, va organitzar el II Dinar Solidari per recaptar fons per a Sant Joan de Déu.

Aquest esdeveniment va tenir lloc el dissabte 4 de Juny a les 14:00h a la Esplanada de Tribuna Camp Nou amb l’assistència de més de 200 persones.
Com a representació de cada Entitat assistent volem destacar a: Sr. Josep Maldonado, Patró de la Fundació FCB, Sr. Ramón Aloy, Secretari i Àrea Jurídica de l’AAJBFCB, Sr. Bartolomé Paredes, Ex-jugador i Membre de l’ABJ del FCB, Sr. Salvador Balsells, President FPB Barcelonès Oest, Sr. Angel Gustà, President PB Col·leccionista de Plaques de Cava, Sr. Jordi Martí, Regidor del Districte de Sants Montjuic, Sr. Oriol Balta, Obra Social Sant Joan de Déu.

Durant el dinar el Sr. Josep Maldonado, Patró de la Fundació FCB, va realitzar un parlament molt emotiu, i a continaució, el Secretari i Àrea Jurídica de la Junta Directiva de la nostra Associació, Sr. Ramón Aloy, va fer un parlament destacant la sensibilitat de la nostra Associació envers les causes socials i solidàries, com el conveni que  ha signat amb la Fundació Josep Carreras contra la Leucemia, i seguidament, va realitzar la entrega de 2 obsequis per la FPB Barcelonès Oest i la PB Col·leccionista Plaques de Cava.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad