Volver

08/06/2016

II Dinar Solidari a favor Sant Joan de Déu FPB Barcelonès Oest

El passat cap de setmana, la Federació de Penyes Barcelonistes Barcelonès Oest, va organitzar el II Dinar Solidari per recaptar fons per a Sant Joan de Déu.

Aquest esdeveniment va tenir lloc el dissabte 4 de Juny a les 14:00h a la Esplanada de Tribuna Camp Nou amb l’assistència de més de 200 persones.
Com a representació de cada Entitat assistent volem destacar a: Sr. Josep Maldonado, Patró de la Fundació FCB, Sr. Ramón Aloy, Secretari i Àrea Jurídica de l’AAJBFCB, Sr. Bartolomé Paredes, Ex-jugador i Membre de l’ABJ del FCB, Sr. Salvador Balsells, President FPB Barcelonès Oest, Sr. Angel Gustà, President PB Col·leccionista de Plaques de Cava, Sr. Jordi Martí, Regidor del Districte de Sants Montjuic, Sr. Oriol Balta, Obra Social Sant Joan de Déu.

Durant el dinar el Sr. Josep Maldonado, Patró de la Fundació FCB, va realitzar un parlament molt emotiu, i a continaució, el Secretari i Àrea Jurídica de la Junta Directiva de la nostra Associació, Sr. Ramón Aloy, va fer un parlament destacant la sensibilitat de la nostra Associació envers les causes socials i solidàries, com el conveni que  ha signat amb la Fundació Josep Carreras contra la Leucemia, i seguidament, va realitzar la entrega de 2 obsequis per la FPB Barcelonès Oest i la PB Col·leccionista Plaques de Cava.

08/06/2016

II Comida Solidaria a favor Sant Joan de Déu FPB Barcelonés Oeste

El pasado fin de semana, la Federación de Peñas Barcelonistas del Barcelonés Oeste, organizaron la II Comida Solidaria para recaudar fondos para Sant Joan de Déu.

Este evento tuvo lugar el sábado 4 de Junio a las 14:00h en la Esplanada de Tribuna Camp Nou con la asistencia de 200 personas.
Como representación de cada Entidad queremos destacar a: Sr. Josep Maldonado, Patrón de la Fundació FCB, Sr. Ramón Aloy, Secretario y Área Jurídica de AAJBFCB, Sr. Bartolomé Paredes, Ex-jugador y miembro de la ABJ del FCB, Sr. Salvador Balsells, Presidente de la FPB Barcelonés Oeste, Sr. Ángel Gustà, Presidente de la PB Coleccionista de Placas de Cava, Sr. Jordi Martí, Regidor del distrito de Sants Montjuic, Sr. Oriol Balta, Obra Social Sant Joan de Déu.

Durante la celebración de la comida, el Sr. Josep Maldonado, Patrón de la Fundació FCB, realizó un discurso muy emotivo,y a continuación, el Sr. Ramón Aloy, Secretario y Área Jurídica de nuestra Asociación ofreció un discurso destacando la sensibilidad de nuestra Asociación para las causas sociales y solidarias como el Convenio de Colaboración que acaba de firmar con la Fundación Josep Carreras contra la Leucemia, y seguidamente, realizó la entrega de 2 obsequios para la FPB Barcelonés Oeste y la PB Coleccionista de Placas de Cava.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad