Volver

31/10/2017

VI Memorial Pepe Sancho 2017

Un any més, amics i companys de Joan Josep Sancho es van reunir el passat diumenge per celebrar un partit-homenatge en Honor seu.

En aquesta VI Edició Memorial Pepe Sancho, els seus amics i companys de CB Esparraguera i Veterans FCB van formar 2 equips que es van enfrontar en un emotiu partit que va començar amb uns petits parlaments on els responsables de cada equip van agrair l’assistència i dedicació dels jugadors per participar en aquest acte i van felicitar als organitzador per fer possible, un any més, aquesta celebració.

Seguidament, es va fer entrega, per part de Veterans FCB, d’un trofeu en record d’aquest esdeveniment als pares de Joan Josep Sancho.

A continuació, va donar començament un partit que, malgrat la tensió i la lluita de tots els jugadors assistents, ja que el marcador va estar igualat en tot moment, i on el domini va estar pràcticament per part de l’equip local, es va poder viure la emoció i el record a Pepe Sancho.

La victòria però, molt lluitada, va estar per l’equip format pels Veterans FCB, amb un marcador final de 66-68.

Finalment i en record d’aquest emotiu homenatge, es va realitzar la tradicional foto de família, on, a més del conjunt de jugadors i equip tècnic de tots dos equips, van estar presents a l’acte, entre d’altres, els pares i familiars de Joan Josep Sancho, el President del CB Esparraguera, i el Sr. Josep Moratalla, exjugador de futbol del F.C.Barcelona i Vicepresident i Àrea Esportiva de l’Agrupació Barça Jugadors.

Bonet 23, M.A. Cruz 10, Torralba 5, Ligero 2, Ernesto 15, Toni Julián 7, Ruiz 6, Xavi Ruiz, Celdrán.
Entrenador: José Mª. Soro, Marc Lecha
Delegat: José Sillero.

https://veteransbasquetfcb.com/galeria/vi-memorial-pepe-sancho-2017/

31/10/2017

VI Memorial Pepe Sancho 2017

Un año más, amigos y compañeros de Joan Josep Sancho se reunieron el pasado domingo para celebrar un partido homenaje en su Honor.

En esta VI Edició Memorial Pepe Sancho, sus amigos y compañeros de CB Esparraguera y Veterans FCB formaron 2 equipos que se enfrentaron en un emotivo partido que comenzó con unos pequeños discursos donde los responsables de cada equipo agradecieron la asistencia y dedicación de los jugadores por participar en este acto y felicitaron a los organizadores por hacer posible, un año más, esta celebración.

Seguidamente, se hizo entrega, por parte de Veterans FCB, de un trofeo en recuerdo de este evento a los padres de Joan Josep Sancho.

A continuación, dió comienzo un partido que, a pesar de la tensión y la lucha de todos los jugadores, ya que el marcador estuvo igualado en todo momento, y donde el dominio fué prácticamente y durante casi todo el encuentro del equipo local, se pudo vivir la emoción y el recuerdo a Pepe Sancho.

La victoria, muy luchada, fué para el equipo formado por los Veterans FCB, con un marcador final de 66-68.

Finalmente y en recuerdo de este emotivo homenaje, se realizó la tradicional foto de família, donde, además del conjunto de jugadores y equipo técnico de los dos equipos, estuvieron presentes al acto, entre otros, los padres y familiares de  Joan Josep Sancho, el Presidente del CB Esparraguera, y el Sr. Josep Moratalla, exjugador de futbol del F.C.Barcelona y Vicepresidente y Área Deportiva de l’Agrupació Barça Jugadors.

Bonet 23, M.A. Cruz 10, Torralba 5, Ligero 2, Ernesto 15, Toni Julián 7, Ruiz 6, Xavi Ruiz, Celdrán.
Entrenadores: José Mª. Soro, Marc Lecha
Delegado: José Sillero.

https://veteransbasquetfcb.com/galeria/vi-memorial-pepe-sancho-2017/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad