Volver

09/01/2017

Veterans FCB B amb la Marató de TV3

Comencem el 2017 amb la Marató de TV3!

Els nostres Veterans FCB B van desplaçar-se el dissabte passat fins a Sant Pere de Ribes on van disputar un partit amb l’equip local amb motiu del Torneig 3×3 que el Club de Bàsquet de la localitat va organitzar en benefici de la Marató de TV3.

Durant tot el matí es van disputar diferents partits de 3×3 al pavelló Municipal de Sant Pere de Ribes.
El partit de cloenda va ser el disputat pels nostres blaugranes contra l’equip local on la recaptació de les entrades va estar destinat a la Marató de TV3,que en aquesta ocasió va ser en benefici de l‘Ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Abans del començament de l’enfrontament, els nostres jugadors van ser els encarregats de fer entrega dels premis als guanyadors del Torneig 3×3 que es va anar disputant durant tot el dia.

A les 19:30h va començar el partit que va transcórrer en un ambient agradable i festiu. Tot i que la victòria final va estar a favor del nostre EQUIP B amb un marcador de 58-79, tots dos equips van gaudir de la sensació i la experiència de jugar en benefici d’un bona causa.

El nostre equip, en representació de la nostra Associació, va fer entrega d’un Trofeu en record de la nostra assistència i participació.

Des de Veterans Bàsquet FCB volem donar les gràcies i felicitar als organitzadors de l’esdeveniment per la seva invitació i per la bona atenció rebuda en tot moment.

Tor 17, Riera 10, Suñé 4, Torralba 9, Ligero 1, de la Torre 1, Josep Sillero 10, Romà Reverté 15, José Sillero 2, Aguado 10.
Entrenadors: José Mª. Soro.
Delegat: Frederic Braso.
Assistents: Miguel Tarin, Oscar Llorens.

https://veteransbasquetfcb.com/multimedia/

marato-tv3-2016-equip-b-70

09/01/2017

Veteranos FCB B con la Maratón de TV3

¡Empezamos el 2017 con la Maratón de TV3!

Nuestros Veteranos FCB B se desplazaron el pasado sábado hasta Sant Pere de Ribes donde disputaron un partido con el equip local con motivo del Torneo 3×3 que el Club de Baloncesto de la localidad organizó en beneficio de la Maratón de TV3.

Durante toda la mañana se disputaron diferentes partidos de 3×3 en el pabellón Municipal de Sant Pere de Ribes.

El partido de clausura fue el disputado por nuestros azulgranas contra el equipo local donde la recaudación de las entradas fue destianda a la Maratón de TV3, que en esta ocasión era en beneficio del Ictus, y lesiones medulares y cerebrales traumáticas.

Antes del comienzo del encuentro, nuestros jugadores fueron los encargados de hacer entrega de los premios a los ganadores del Torneo 3×3 que se disputó durante todo el día.

A las 19.30h comenzó el partido que trasncurrió en un ambiente agradable y festivo. A pesar de que la victoria final estuvo a favor de nuestro EQUIPO B con un marcador de 58-79, los dos equipos disfrutaron de la sensación y la experiencia de jugar en beneficio de una buena causa.

Nuestro equipo, en representación de nuestra Asociación, hizo entrega de un Trofeo en recuerdo de nuestra asistencia y participación.

Desde Veterans Bàsquet FCB queremos agradecer y felicitar a los organizadores del evento por su invitación y por la buena atención recibida en todo momento.

Tor 17, Riera 10, Suñé 4, Torralba 9, Ligero 1, de la Torre 1, Josep Sillero 10, Romà Reverté 15, José Sillero 2, Aguado 10.
Entrenadores: José Mª. Soro.
Delegado: Frederic Braso.
Asistentes: Miguel Tarin, Oscar Llorens.

https://veteransbasquetfcb.com/multimedia/

marato-tv3-2016-equip-b-70

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad