Volver

02/11/2017

Veterans FCB al 60è Aniversari del CB Castellar

El Club de Bàsquet Castellar celebra el proper cap de setmana el seu 60è Aniversari.

Per aquesta celebració, ha convidat a la nostra Associació per participar en els actes i activitats que s’han organitzat.

En una jornada jornada plena d’activitats i partits, l’esdeveniment de cloenda serà l’enfrontament que es disputarà entre l’equip de jugadors més Veterans del Club Bàsquet Castellar i el nostre equip de Veterans, que estarà format per un combinat de jugadors de més de 50 anys, i que tindrà lloc el diumenge 5 de Novembre a les 19:00h al pavelló Puigverd (C/. Pais Valencià, s/n).

Els jugadors que formaran l’equip i representaran a la nostra Associació seran els següents: Josep Morris, Francesc Arno, Joan Pages, Xavier Pique, Josep Mª. Mateu, Lluis Azcona, Frederic Riera, José Sillero, Agustí Soberano, Manel Ligero, Frederic Braso i com equip tècnic: José Mª. Soro, Joaquin de Llanes.

02/11/2017

Veterans FCB en el 60 Aniversario del CB Castellar

El Club de Bàsquet Castellar celebra el próximo fin de semana su 60 Aniversario.

Para esta celebración, ha invitado a nuestra Asociación para participar en los actos y actividades que se han organizado.

En una jornada jornada llena de actividades y partidos, el Acto de Clausura será el encuentro que se disputará entre el equipo de jugadores más Veteranos del Club Bàsquet Castellar y nuestro equipo de Veteranos FCB, que estará formado por un combinado de jugadores de más de 50 años, y que tendrá lugar el Domingo 5 de Noviembre a las 19:00h en pabellón Puigverd (C/. Pais Valencià, s/n).

Los jugadores que formaran el equipo y representaran a nuestra Asociación seran los siguientes: Josep Morris, Francesc Arno, Joan Pages, Xavier Pique, Josep Mª. Mateu, Lluis Azcona, Frederic Riera, José Sillero, Agustí Soberano, Manel Ligero, Frederic Braso y como equipo técnico: José Mª. Soro, Joaquin de Llanes.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad