Volver

28/10/2016

V Edició Activa’t per la Salut Mental

El Polígon Can Xarau de Cerdanyola del Vallès va acollir una nova Edició d’Activa’t per la Salut Mental que va tenir lloc el passat dimecres, on, un combinat dels nostres Veterans FCB, representats pels jugadors: Manuel Torralba, Joan Carles Sada, José Sillero, José Nusas, i com equip tècnic: José Mª. Soro i Joaquin de Llanes, professionals, familiars i usuaris de Salut Mental, es van enfrontar en un torneig de Bàsquet 3×3 que es va disputar de 10:00h a 13:00h del 26 d’Octubre.

La nostra Associació, va participar i col·laborar en aquesta V Edició, on, en la jornada esportiva, es va poder gaudir, a més, de futbol sala, tennis taula, etc.

Agraïm als organitzadors, que una vegada més, ens convidessin a formar part d’aquesta iniciativa.

En el següent enllaç podreu gaudir de alguna de les fotos de l’acte.

https://veteransbasquetfcb.com/multimedia/

activat-x-la-salut-mental-4-70

28/10/2016

V Edición Activate por la Salud Mental

El Poligono Can Xarau de Cerdanyola del Vallès acogió una nueva Edición de Activate por la Salud Mental que tuvo lugar el pasado miércoles, donde, un combinado de nuestros Veteranos FCB, representador por los jugadores Manuel Torralba, Joan Carles Sada, José Sillero, José Nusas, y como equipo técnico: José Mª. Soro y Joaquin de Llanes, profesionales, familiares y usuarios de Salud Mental, se enfrentaron en un torneo de Baloncesto 3×3 que se disputó de 10:00h a 13:00h del 26 d’Octubre.

Nuestra Asociación, participó y colaboró en esta V Edición, donde, en la jornada deportiva, se pudo disfrutar, además, de futbol sala, tenis mesa, etc.

Agradecemos a los organizadores, que una vez más, nos invitaran a formar parte de esta iniciativa.

En el siguiente enlace podrán disfrutar de alguna de las fotos del acto.

https://veteransbasquetfcb.com/multimedia/

activat-x-la-salut-mental-4-70

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad