Volver

07/09/2021

Partit homenatge a Josep Sabanés a Balaguer, Ciutat del Bàsquet Català 2020-2021

Associats,

Ens plau comunicar-vos que el proper dissabte 11 de Setembre, el nostre equip de Veterans Bàsquet FCB ha estat convidat per l’Ajuntament de Balaguer, Ciutat del Bàsquet Català 2020-2021, a la celebració de l’homenatge a Josep Sabanés del CB Balaguer, on tindrà lloc un torneig triangular que enfrontarà al nostre equip amb els Veterans Joventut Badalona i els Veterans CB Balaguer.

L’acte homenatge a Josep Sabanés començarà a les 18:15h i, seguidament tindrà lloc el torneig que es disputarà a les 18:30h.

Recordem que seguint les actuals restriccions vigents del Procicat sobre l’aforament en els centres esportius, cada Ajuntament i/o Entitat Esporitva, tindrà una limitació de públic assistent segons les capacitats de les seves instal·lacions.

07/09/2021

Partido homenaje a Josep Sabanés en Balaguer, Ciutat del Bàsquet Català 2020-2021

Asociados,

Nos complace comunicaros que el próximo sábado 11 de Septiembre, nuestro equipo de Veteranos Baloncesto FCB ha sido invitado por el Ayuntamiento de Balaguer, Ciudad del Baloncesto Catalán 2020-2021, a la celebración del homenaje a Josep Sabanés del CB Balaguer, donde tendrá lugar un torneo triangular que enfrentará a nuestro equipo con los Veteranos Joventut Badalona y los Veteranos CB Balaguer.

El acto homenaje a Josep Sabanés comenzará a las 18: 15h y, seguidamente tendrá lugar el torneo que se disputará a las 18: 30h.

Recordamos que siguiendo las actuales restricciones vigentes del Procicat sobre el aforo en los centros deportivos, cada Ayuntamiento y / o Entidad Deporitva, tendrá una limitación de público asistente según las capacidades de sus instalaciones.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad