Volver

26/06/2017

IX Edició Trofeu Nacex 2017

El passat cap de setmana va tenir lloc la celebració de la IX Edició Trofeu Nacex 2017 de la nostra Associació, que es va organitzar conjuntament amb l’Ajuntament de Cornellà i el CB Cornelllà.

Desprès d’un cap de setmana ple d’activitats, ahir diumenge es va disputar el partit de bàsquet que enfrontava als nostres Veterans FCB amb l’equip convidat en aquesta ocasió, els Dinamo Sassari a les instal·lacions del Parc Esportiu Baix Llobregat de Cornellà de Llobregat.

Desprès de la presentació de jugadors, es va celebrar la entrega d’obsequis per part del President de la nostra Associació, el Sr. Pedro Ansa, que va fer entrega, d’una samarreta al Sr. José Manuel Parrado, Regidor d’esports de l’Ajuntament de Cornellà, una placa commemorativa al Sr. José Manuel Hernández, President del CB Cornellà i una samarreta de la nostra Associació a la Sra. Arianne Muñoz, directora de marketing de Nacex, també vam poder gaudir de l’assistència en representació del F.C.Barcelona, del Sr. Xavier Gomis de la Comissió de Bàsquet FCB.
Seguidament, va tenir lloc un intercanvi d’obsequis per part dels jugadors i dels capitans de tots dos equips.

A continuació, va donar començament un partit amb un equip convidat amb molta força, molt preparat i un bon joc, que, malgrat la esportivitat de tots els jugadors, i l’ambient amistós i festiu en el que va transcórrer, el públic assistent va poder gaudir d’un enfrontament competitiu i disputat.

Durant tot el partit, el marcador va estar molt igualat i la professionalitat de tots dos equips era evident.
Finalment, la victòria final va estar pels nostres blaugranes amb un resultat de 67-60.

Una vegada finalitzat l’enfrontament, tots els membres dels equips van gaudir, com a cloenda de la celebració d’aquest esdeveniment, d’un dinar de germanor, on el President dels Veterans FCB, el Sr. Pedro Ansa, va realtzar un brindis en agraïment de l’assistència de l’equip Dinamo Sassari.

Des de Veterans FCB volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà i del CB Cornellà per la seva participació i bona atenció en tot moment.

Ordin 2, Bosch 15, Esteller 22, Isaias 6, M.A. Cruz 8,Aguado 12, Heredero 2, Rubio, Toni Julián, Bonet, Torralba.
Entrenadors: Manolo Flores, Ferran Martínez, José Mª. Soro.
Delegats: Ramón Aloy, Josep Vendrell.

En el següent enllaç podreu visualitzar les fotos de l’esdeveniment.

https://veteransbasquetfcb.com/galeria/ix-edicio-trofeu-nacex-2017/

26/06/2017

IX Edición Trofeo Nacex 2017

El pasado fin de semana tuvo lugar la celebración de la IX Edición Trofeo Nacex 2017 de nuestra Asociación, que se organizó conjuntamente con el Ayuntamiento de Cornellà y el CB Cornelllà.

Después de un fin de semana lleno de actividades, ayer domingo se disputó el partido de baloncesto que enfrentó a nuestros Veteranos FCB con el equipo invitado en esta ocasión, los Dinamo Sassari en las instalaciones del Parc Esportiu Baix Llobregat de Cornellà de Llobregat.

Después de la presentación de los jugadores, se celebró la entrega de obsequios por parte del Presidente de nuestra Asociación, el Sr. Pedro Ansa, que hizo entrega de una camiseta al Sr. José Manuel Parrado, Regidor de deportes del Ayuntamiento de Cornellà, una placa conmemorativa al Sr. José Manuel Hernández, Presidente del CB Cornellà y una camiseta de nuestra Asociación a la Sra. Arianne Muñoz, directora de marketing de Nacex, también pudimos contar con la asistencia, en representación del F.C.Barcelona, del Sr. Xavier Gomis de la Comisión Deportiva FCB.
Seguidamente, tuvo lugar un intercambio de obsequios por parte de los jugadores y de los capitanes de los dos equipos.

A continuación, dió comienzo un partido con un equipo invitado con mucha fuerza, muy preparado y muy buen juego, que a pesar de la deportividad de todos los jugadores, y el ambiente amistoso y fesitvo en el que transcurrió, el público asistente pudo disfrutar de un encuentro competitivo y disputado.

Durante todo el partido, el marcador estuvo muy igualado y la profesionalidad de los dos equipos era evidente.
Finalmente, la victoria final fue para nuestros azulgranas con un resultado final de 67-60.

Una vez finalizado el encuentro, todos los miembros de los equipos disfrutaron, como cierre de celebración de este evento, de una comida de hermandad, donde el Presidente de Veterans FCB, el Sr. Pedro Ansa, realizó un brindis en agradecimiento de la asistencia del equipo Dinamo Sassari.

Desde Veterans FCB queremos agradecer la colaboración del Ayuntamiento de Cornellà y del CB Cornellà por su participación y buena atención en todo momento.

Ordin 2, Bosch 15, Esteller 22, Isaias 6, M.A. Cruz 8,Aguado 12, Heredero 2, Rubio, Toni Julián, Bonet, Torralba.
Entrenadores: Manolo Flores, Ferran Martínez, José Mª. Soro.
Delegados: Ramón Aloy, Josep Vendrell.

En el siguiente enlace podrán visualizar las fotos del evento.

https://veteransbasquetfcb.com/galeria/ix-edicio-trofeu-nacex-2017/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad