Volver

06/11/2017

Els Veterans FCB participen al 60è Aniversari CB Castellar

Emocionant empat en el partit per la celebració del 60è Aniversari del CB Castellar!

El passat diumenge va tenir lloc la celebració del 60è Aniversari del CB Castellar en un dia ple de partits i activitats.

L’acte de cloenda va ser l’enfrontament disputat entre l’equip de jugadors Veterans del CB Castellar contra el nostre equip de Veterans FCB.

Abans de començar el partit, el Sr. Lluis Vial, President de la Comissió de la celebració del 60è Aniversari CB Castellar, va fer entrega d’un obsequi commemoratiu en record d’aquest esdeveniment a tots els nostres jugadors, com capità del nostre equip, Francesc Arnó va fer entrega també d’un obsequi commemoratiu en representació de la nostra Associació.

Seguidament es va realitzar la presentació dels jugadors de tots dos equips i va donar començament un disputat partit.

Amb un marcador ajustat en tot moment, l’empat final, 28-28 va ser del tot significatiu de l’acte commemoratiu que s’estava celebrant.

Al finalitzar, el President del CB Castellar el Sr. Josep Bordas, juntament amb el Sr. Lluis Vial, President de la Comissió de la celebració del 60è Aniversari CB Castellar, van fer entrega als capitans de tots dos equips d’uns trofeus en record del partit disputat, i a continuació van oferir un aperitiu a tots els jugadors participants.

La nostra Associació vol agrair i felicitar la invitació a aquest acte i la bona atenció rebuda en tot moment.

Ligero 17, Pages 4, Riera 3, Ortiz 4, Morris, Soberano, Pique, Braso, José Sillero, Arnó.
Entrenadors: José Mª. Soro, Joaquin de Llanes
Delegat: José Luis Rallo.

https://veteransbasquetfcb.com/galeria/els-veterans-fcb-participen-al-60e-aniversari-cb-castellar/

06/11/2017

Los Veteranos FCB participan en el 60 Aniversario CB Castellar

¡Emocionante empate en el partido de la celebración del 60 Aniversario del CB Castellar!

El pasado domingo tuvo lugar la celebración del 60 Aniversario del CB Castellar en un día lleno de partidos y actividades.

El acto de clausura fue el encuentro disputado entre el equipo de jugadores Veterans del CB Castellar contra nuestro equipo Veterans FCB.

Antes de comenzar el partido, el Sr. Lluis Vial, Presidente de la Comisión de la celebración del 60 Aniversario CB Castellar, hizo entrega de un obsequio conmemorativo en recuerdo de este evento a todos nuestros jugadores, como capitán de nuestro equipo, Francesc Arnó hizo entrega también, de un obsequio conmemorativo en represetnación de nuestra Asociación.

Seguidamente se realizó la presentación de jugadores de los dos equipos y dió cominezo un disputado partido.

Con un marcado ajustado en todo momento, el empate final, 28-28 fue del todo significativo del acto conmemorativo que se estaba celebrando.

Al finalizar, el Presidente del CB Castellar el Sr. Josep Bordas, junto con el Sr. Lluis Vial, Presidente de la Comisión de la celebración del 60 Aniversario CB Castellar, hicieron entrega a los capitanes de los dos equipos unos trofeos en recuerdo del partido disputado, y a continuación ofrecieron un aperitivo a los jugadores participantes.

Nuestra Asociacióm quiere agradecer y felicitar por la invitación y la buena atención recibida en todo momento.

Ligero 17, Pages 4, Riera 3, Ortiz 4, Morris, Soberano, Pique, Braso, José Sillero, Arnó.
Entrenadores: José Mª. Soro, Joaquin de Llanes
Delegado: José Luis Rallo.

https://veteransbasquetfcb.com/galeria/els-veterans-fcb-participen-al-60e-aniversari-cb-castellar/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad