Volver

17/10/2016

Els Veterans FCB a Novelda

Els nostres Veterans FCB es van desplaçar aquest cap de setmana a Novelda on es va celebrar un partit contra un combinat de jugadors de Jorge Juan – Alfonso X El Sabio, promotors de l’activitat física i organitzadors de l’esdeveniment amb la finalitat i objectiu de recaptar fons pel viatge de fi de curs.

Al matí, Manel Bosch i Roger Esteller, van oferir una roda de premsa, juntament amb Daniel Martínez, professor i organitzador, on, els nostres veterans van explicar, entre anècdotes, la seva trajectòria com a jugadors, la seva vida desprès de la seva retirada i el funcionament de la nostra Associació, una vegada va finalitzar una visita que van realitzar al Col·legi Públic Alfonso X El Sabio amb moltes activitats i on els nostres jugadors no van parar de signar autògrafs.

A les 20:00h va donar començament el partit desprès de que els dos equips s’intercanviessin obsequis en record d’aquesta trobada i on Shannon Johnson, ex-jugadora de la WNBA, campiona Olímpica d’Atenes 2004 i del món amb la Sel·lecció d’Estats Units, realitzés el “servei d’honor”.

Durant tot l’enfrontament l’ambient va ser agradable, festiu i meravellós, al trobar-se en un partit d’exhibició on el resultat final va estar a favor dels nostres blaugranes amb un marcador de 54-84, però que tant un equip com l’altre van gaudir, i molt, de la experiència.
Durant la mitja part, es va celebrar un sorteig d’obsequis proporcionats pels patrocinadors de l’esdeveniment entre els assistents.

Finalitzat el partit van entrevistar a varis dels jugadors de tots dos equips, per part dels nostres veterans els entrevistats van ser: José Nusas, Nacho Ordin i Roger Esteller.

La nostra Associació d’Anics Jugadors de Bàsquet del F.C.Barcelona, i en especial els nostres jugadors, volem agrair als organitzadors per la seva invitació i bona atenció rebuda en tot moment.

Esteller 19, Torralba 11, Ortiz 14, Ordin 11, Bosch 8, Kasun 13, M.A.cruz 8, Nusas, Andreu.
Entrenadors: José Mª. Soro, Daniel Del Castillo.

A continuació adjuntem galeria de fotos de l’esdeveniment cedida per NoveldaDigital.

https://veteransbasquetfcb.com/multimedia/

https://veteransbasquetfcb.com/els-veterans-fcb-novelda-per-noveldadigital/

novelda-22-70

17/10/2016

Els Veterans FCB a Novelda

Nuestros Veteranos FCB se desplazaron este fin de semana a Novelda donde se celebró un partido contra un combinado de jugadores de Jorge Juan – Alfonso X El Sabio, promotores de la actividad física y organizadores del evento con la finalidad y objetivo de recaudar fondos para el viaje de fin de curso.

Por la mañana, Manel Bosch y Roger Esteller,ofrecieron una rueda de prensa, junto con Daniel Martinez, profesor y organizador donde nuestros veteranos explicaron, entre anecdotas, su trayectoria como jugadores, su vida después de su retirada y el funcionamiento de nuestra Asociación, una vez finalizó una visita que realizaron al Colegio Público Alfonso X El Sabio con muchas actividades y donde nuestros jugadores no pararon de firmar autógrafos.

A las 20:00h dio comienzo el partido después de que los dos equipos se intercambiasen obsequios en recuerdo de este encuentro y donde Shannon Johnson, ex-jugadora de la WNBA, campeona Olímpica de Atenas 2004 y del mundo con la Selección de Estados Unidos, realizase el “saque de honor”.

Durante todo el encuentro el ambiente fue agradable, festivo y maravilloso, al tratarse de un partido de exhibición donde el resultado final, que estuvo a favor de nuestros azulgranas, fue de 54-84, pero que tanto un equipo como el otro disfrutaron, y mucho, de la experiencia.
Durante la media parte, se celebró un sorteo de obsequios proporcionados por los patrocinadores del evento entre los asistentes.

Finalizado el partido entrevistaron a varios de los jugadores de los dos equipos, por parte de nuestros veteranos, los entrevistados fueron: José Nusas, Nacho Ordin y Roger Esteller.

Nuestra Asociación de Antiguos Jugadores de Baloncesto del F.C.Barcelona, y en especial nuestros jugadores, queremos agradecer a los organizadores su invitación y la buena atención recibida en todo momento.

Esteller 19, Torralba 11, Ortiz 14, Ordin 11, Bosch 8, Kasun 13, M.A.cruz 8, Nusas, Andreu.
Entrenadores: José Mª. Soro, Daniel Del Castillo.

A continuación adjuntamos galeria de fotos del evento cedida por NoveldaDigital.

https://veteransbasquetfcb.com/multimedia/

https://veteransbasquetfcb.com/els-veterans-fcb-novelda-per-noveldadigital/

novelda-22-70

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad