Volver

06/06/2016

Crònica “Festa del Bàsquet” Ceng Artesa de Segre

El passat divendres 3 de Juny els nostres jugadors de l’equip de Veterans FCB van disputar un partit a Artesa de Segre contra l’equip de Veterans CENG, amb motiu de la celebració de la “Festa del Bàsquet”.

L’enfrontament va transcórrer en un ambient amistós i festiu on el resultat final 50-89, a favor dels nostres blaugranes, va ser del tot significatiu.
La nostra Associació va fer entrega de 2 samarretes signades, una signada pels jugadors del primer equip de bàsquet del F.C.Barcelona, i l’altre signada pels jugadors assistents del nostre equip de Veterans, per un sorteig que el Club CENG Artesa de Segre celebrarà properament. I una placa commemorativa en record de la nostra participació en aquest esdeveniment.

Un cop finalitzat el partit, va tenir lloc un Sopar de Germanor amb els jugadors assistents de tots dos equips.

Des de la nostra Associació volem felicitar i agrair als organitzadors la atenció rebuda.

Tamames 14, Galilea 13, Potoc 7, M.A. Cruz 2, Kasun 13, Torralba 4, Manel Bosch 12, Toni Julián 12, Alocen 6 Ordin 6.
Entrenadors: José Mª. Soro, Daniel Del Castillo, Ernesto Mollinedo.

06/06/2016

Crónica “Fiesta del Baloncesto” Ceng Artesa de Segre

El pasado viernes 3 de Junio nuestros jugadores del equipo de Veteranos FCB disputaron un partido en Artesa de Segre contra el equipo de Veteranos CENG, con motivo de la celebración de la “Fiesta del Baloncesto”.

El encuentro transcurrió en un ambiente amistoso y festivo dondel el resultado final 50-89, a favor de nuestros azulgranas, fue del todo significativo.

Nuestra Asociación hizo entrega de 2 camisetas firmadas, una firmada por los jugadores del primer equipo de Baloncesto del F.C.Barcelona, y la otra firmada por los jugadores asistentes de nuestro equip de Veteranos, para un sorteo que el Club CENG Artesa de Segre celebrará próximamente.  Y una placa conmemorativa en recuerdo de nuestra participación en este evento.

Una vez finalizado el partido, tuvo lugar una Cena de Hermandad con los jugadores asistentes de los dos equipos.

Desde nuestra Asociación queremos felicitar y agradecer a los organizadores la atención recibida.

Tamames 14, Galilea 13, Potoc 7, M.A. Cruz 2, Kasun 13, Torralba 4, Manel Bosch 12, Toni Julián 12, Alocen 6 Ordin 6.
Entrenadores: José Mª. Soro, Daniel Del Castillo, Ernesto Mollinedo.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad