Volver

11/12/2017

X Nit de Penyes de la Federació Penyes FCBarcelona Barcelonès Est

La X Nit de les Penyes celebrada per la FEDERACIÓ DE PENYES DEL FCBARCELONA BARCELONÈS EST, va tenir lloc el passat 8 de Desembre.

En aquest Sopar de Gala, dintre d’un ambient agradable i festiu, va tenir lloc l’atorgament dels Premis Optimisme Blaugrana als Sr. Antoni Bassas i Sentiment Barcelonista als Sr. Xavier Gamper, net del Fundador del FCBarcelona.

La nostra Associació, convidada a assistir i participar d’aquesta celebració, va estar representada pel nostre associat Miguel Tarin al que van fer entrega d’un detall en record de la nostra assistència.

En aquesta ocasió, i sota el lema: 10 Anys de Nit de Penyes, 10 anys fent Barcelonisme, van assistir, entre d’altres, els Sr. Joan Maria Pou, Anna Maldonado, Carlos Pérez de Rozas, Agrupació Barça Jugadors, José Luis Carazo, Manel Vich, Joan Poquí, Enric Masip, Sandra Sarmiento, Maria Mercè Creus, Albert Sanchís, Toni Closa, Sor Lucía Caram, Víctor Lozano, Francesc Vilanova, Carme Barceló, Laszly Kubala, Sandor Kocis Zoltan Czibor, Marçal Lorente, Amador Bernabeu, i els premiats Anotni Bassas i Xavier Gamper.

 

Una vegada finalitzat el Sopar, es va realitzar l’entrega dels Premis i d’un obsequi en record de l’assistència als convidats.

 

Des de la nostra Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del F.C.Barcelona, volem agrair i felicitar als organitzadors per la invitació i la bona atenció rebuda en tot moment.

 

 

11/12/2017

X Noche de Peñas de la Federación Peñas FCBarcelona Barcelones Este

La X Noche de las Peñas celebrada por la FEDERACIÓN DE PEÑAS DEL FCBARCELONA BARCELONES ESTE, tuvo lugar el pasado 8 de Diciembre.

En esta Cena de Gala, dentro de un ambiente agradable y festivo, tuvo lugar la entrega de los Premios Optimismo Blaugrana a Sr. Antoni Bassas y Sentimiento Barcelonista a Sr. Xavier Gamper, nieto del Fundador del FCBarcelona.

Nuestra Asociación, invitada a asistir y participar de esta celebración, estuvo representada por nuestro asociado Miguel Tarin al que hicieron entrega de un detalle en recuerdo de nuestra asistencia.

En esta ocasión, y bajo el lema: 10 Años de Noche de Peñas, 10 años haciendo Barcelonismo, asistieron, entre otros, los Sr. Joan Maria Pou, Anna Maldonado, Carlos Pérez de Rozas, Agrupación Barça Jugadores, José Luis Carazo, Manel Vich, Joan Poquí, Enric Masip, Sandra Sarmiento, Maria Mercè Creus, Albert Sanchís, Toni Closa, Sor Lucía Caram, Víctor Lozano, Francisco Vilanova, Carme Barceló, Laszly Kubala, Sandor Kocis Zoltan Czibor, Marçal Lorente, Amador Bernabeu, y los premiados Anotni Bassas y Xavier Gamper.

Una vez finalizado el Cena, se realizó la entrega de los Premios y de un obsequio en recuerdo de la asistencia a los invitados.

Desde nuestra Asociación de Antiguos Jugadores de Baloncesto del F.C.Barcelona, ​​queremos agradecer y felicitar a los organizadores por la invitación y la buena atención recibida en todo momento.

 

 

 

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad