Volver

15/06/2017

Trobada Esportiva i Social Comissió Veterans FCB

Associats,
Informem que la Comissió d’Associacions de Veterans FCB (Handbol, Hoquei, Bàsquet, Futbol Sala), ha organitzat una Trobada Esportiva i Social amb la celebració de varis partits de futbol entre els associats de les diferents seccions de Veterans del FCB i que es celebrarà el proper Divendres 30 de Juny a la Ciutat Esportiva Joan Gamper FCB, amb el següent programa:
14.30-45 hores  Trobada a la Ciutat Esportiva (Camp 5, vestidors 1, 2 i 6 dels visitants)
15.30 hores         2 Partits de Futbol 7 entre equips barrejats de les diferents associacions
15.50 hores        1 partit de Futbol 7 entre equips barrejats de les diferents associacions
16.10 hores        Partit Final
16.30 hores        Final de l’últim partit
17 hores              Refrigeri: begudes i alguna cosa per picar.

Coincidint amb aquest esdeveniment i com a cloenda d’aquesta trobada tindrà lloc la celebració del partit de futbol “Barça Legends”  que es jugarà el mateix divendres 30 de Juny a les 19:00h al Camp Nou.
Cada persona assistent a la Trobada tindrà dret a una invitació per presenciar el partit Barça Legends que es jugarà a les 19 hores al Camp Nou. Així mateix, hi haurà l’opció de poder comprar entrades pels acompanyants a la mateixa ubicació.

Preguem que tot aquell que estigui interessat i desitgi assistir, fins un màxim de 20 persones, ens ho comuniqui al telèfon: 93 330 50 20 o al mail: secretaria@veteransbasquetfcb.com

15/06/2017

Encuentro Deportivo y Social Comisión Veteranos FCB

Asociados,

Informamos que la Comisión de Asociacones de Veteranos FCB (Balónmano, Hockey, Baloncesto, Futbol Sala), ha organizado un Encuentro Deportivo y Social con la celebración de varios partidos de futbol entre los asociados de las diferentes secciones de Veteranos del FCB y que se celebrará el próximo Viernes 30 de Junio en la Ciudad Deportvia Joan Gamper FCB, con el siguiente programa:

14.30-45 horas  Encuentro en la Ciudad Deportiva (Campo 5, vestidores 1, 2 y 6 de visitantes)
15.30 horas         2 Partidos de Futbol 7 entre equipos combinados de las diferentes asociaciones
15.50 horas        1 partido de Futbol 7 entre equipos combinados de las diferentes asociaciones
16.10 horas        Partido Final
16.30 horas        Final del último partido
17 horas              Refrigerio: bebidas y un aperitivo.

Coincidiendo con este evento y como cierre de este encuentro, tendrá lugar la celebración de un partido de futbol “Barça Legends”  que se jugará el mismo viernes 30 de Junio a les 19:00h en el Camp Nou.
Cada persona asistente al Encuentro tendrá derecho a una invitación para presenciar el partido Barça Legends que se jugará a las 19 horas al Camp Nou. Así mismo, habrá la opción de poder comprar entradas para los acompañantes en la misma ubicación.

Rogamos que todo aquel que este interesado y desee participar, hasta un máximo de 20 personas, nos lo comunique al teléfono: 93 330 50 20 o al mail: secretaria@veteransbasquetfcb.com

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad