Volver

30/09/2019

Sentit homenatge a Chicho Sibilio

Ahir i coincidint amb el partit del Barça – Baskonia es va celebrar un acte de reconeixement a la figura de Chicho Sibilio, jugador blaugrana durant 13 temporades i que desprès va jugar al Baskonia, fet que va fer d’aquest enfrontament un acte d’homenatge perfecte.

Cristian, Aroa i Joel (fills i net de Chicho Sibilio) van rebre diferents obsequis, per part del Club, el directiu responsable de la secció, Joan Bladé, Félix Fernández, en representació del Baskonia, i el nostre president Pedro Ansa, en nom i representació de la nostra Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet F.C.Barcelona. També va assistir i presenciar des de la llotja aquest homenatge el president Josep Mª. Bartomeu.

Gran part de la nostra Junta Directiva, Manolo Flores, Luis Miguel Santillana i Josep Vendrell, així com una gran representació dels nostres associats, Roger Esteller, Ferran Martínez, Audie Norris, Xavier Crespo, Julián Ortiz, Angel Heredero, Toni Bové i les samarretes retirades, Juan Antonio San Epifanio, Nacho Solozabal i Andrés Jiménez, també van voler compartir aquest sentit homenatge.

30/09/2019

Sentido homenaje a Chicho Sibilio

Ayer y coincidiendo con el partido del Barça – Baskonia se celebró un acto de reconocimiento a la figura de Chicho Sibilio, jugador azulgrana durante 13 temporadas y que después jugó en el Baskonia, lo que hizo de este encuentro un acto de homenaje perfecto.

Cristian, Aroa y Joel (hijos y neto de Chicho Sibilio) recibieron diferentes obsequios, por parte del Club, el directivo responsable de la sección, Joan Bladé, Félix Fernández, en representación del Baskonia, y nuestro presidente Pedro Ansa, en nombre y representación de nuestra Asociación de Antiguos Jugadores de Baloncesto FCBarcelona. También asistió y presenció desde el palco este homenaje el presidente José Mª. Bartomeu.

Gran parte de nuestra Junta Directiva, Manolo Flores, Luis Miguel Santillana y Josep Vendrell, así como una gran representación de nuestros asociados, Roger Esteller, Ferran Martínez, Audie Norris, Xavier Crespo, Julián Ortiz, Angel Heredero, Toni Bové y las camisetas retiradas, Juan Antonio San Epifanio, Nacho Solozábal y Andrés Jiménez, también quisieron asistir a este sentido homenaje.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad