Volver

22/12/2016

Recepció President FCB amb els Veterans de les seccions del Palau

El passat dilluns 19 de Desembre, amb motiu de les Festes Nadalenques, va tenir lloc una recepció a la Llotja Presidencial del Palau Blaugrana on el Sr. President del FCB, Josep Mª. Bartomeu, el Sr. Joan Bladé, Directiu responsable, i el Sr. Rodrigo de la Fuente, Mànager de bàsquet, van brindar amb els veterans de les seccions del Palau i van desitjar Bones Festes a tots els assistents.

En representació de la nostra Associació van assistir, el nostre President, Pedro Ansa, els membres de la Junta Directiva, Manolo Flores, Josep Vendrell, José Mª. Soro, Luis Miguel Santillana, Quique Andreu, i els nostres associats que componen els equips B i Super-veterans.

Recepció de Nadal Veterans de Seccions –Llotja Palau Blaugrana

Recepció de Nadal Veterans de Seccions –Llotja Palau Blaugrana

22/12/2016

Recepción Presidente FCB con los Veteranos de las secciones del Palau

El pasado lunes 19 de Diciembre, con motivo de las Fiestas Navideñas, tuvo lugar una recepción en el Palco Presidencial del Palau Blaugrana donde el Sr. Presidente del FCB, Josep Mª. Bartomeu, el Sr. Joan Bladé, Directivo responsable, y el Sr. Rodrigo de la Fuente, Mánager de basquet, brindaron con los veteranos de las secciones del Palau y desearon Felices Fiestas a todos los asistentes.

En representación de nuestra Asociación asistieron, nuestro Presidente, Pedro Ansa, los miembros de la Junta Directiva, Manolo Flores, Josep Vendrell, José Mª. Soro, Luis Miguel Santillana, Quique Andreu, y nuestros asociados que componen los equipos B y Super-veteranos.

Recepció de Nadal Veterans de Seccions –Llotja Palau Blaugrana

Recepció de Nadal Veterans de Seccions –Llotja Palau Blaugrana

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad