Volver

24/11/2017

Presentació Masia Solidària i Xerrada d’Isidre Esteve

Benvolgudes i Benvolguts,

 

El proper 28 de Novembre, a les 19h, a la Sala Auditori 1899 de Camp Nou presentarem el projecte MASIA SOLIDÀRIA.  El Toni Comas de Masia360  i la Mariona Miret de la Fundació, explicaran a les famílies dels esportistes de pedrera aquest projecte del que formeu part imprescindible i per això no hi podeu faltar! Us hi esperem acompanyats dels vostres equips.

 

Després de la presentació, i en línia amb els valors de Masia Solidària, comptarem amb la presència de l’Isidre Esteve, a qui probablement coneixeu, pilot d’elit que va iniciar la seva trajectòria en el motociclisme, on va triomfar durant tretze temporades, i que ara segueix triomfant pilotant automòbils després del seu accident, com ell diu, i que el va deixar paraplègic. L’Isidre és molt més que un pilot talentós o paraplègic, ell és una lliçó de vida que tots hauríem d’escoltar, especialment els nens i joves. Empatitzarem amb ell, amb el seu relat autobiogràfic, escoltant com desengrana un a un els secrets de la fortalesa interior, per inspirar-nos i ajudar-nos a aixecar, de ben segur, cada vegada que caiem.

 

Nosaltres no ens ho perdrem, serà un regal,  i us animem amb entusiasme a que vosaltres també aprofiteu l’oportunitat.

 

Preguem confirmeu la vostra assistència, indicant el nombre de persones que assistireu a masia360@fcbarcelona.cat  En cas que us calgui el servei de cangur que posem a disposició, especifiqueu-ho. Pàrquing disponible i gratuït davant la mateixa sala.

 

Fins el 28 de Novembre!

 

https://www.youtube.com/watch?v=1vamFpFIeq0

https://www.youtube.com/watch?v=Y0CgMBqtVxA

24/11/2017

Presentación Masia Solidària y Charla de Isidre Esteve

Desde Veterans FCB comunicamos que el FCBarcelona os invita a la presentación de

MASIA SOLIDARIA Y CHARLA DE ISIDRE ESTEVE

Estimadas y Estimados,

El próximo 28 de Noviembre, a las 19h, en la Sala Auditorio 1899 de Camp Nou presentaremos el proyecto MASIA SOLIDARIA. El Toni Comas de Masia360 y Mariona Miret de la Fundación, explicarán a las familias de los deportistas de cantera este proyecto del que formais parte imprescindible y por eso no puedes faltar! Os esperamos acompañados de vuestros equipos.

Tras la presentación, y en línea con los valores de Masía Solidaria, contaremos con la presencia de Isidre Esteve, a quien probablemente conoces, piloto de élite que inició su trayectoria en el motociclismo, donde triunfó durante trece temporadas , y que ahora sigue triunfando pilotando automóviles después de su accidente, como él dice, y que lo dejó parapléjico. Isidre es mucho más que un piloto talentoso o parapléjico, él es una lección de vida que todos deberíamos escuchar, especialmente los niños y jóvenes. Empatizar con él, con su relato autobiográfico, escuchando como desengrana uno a uno los secretos de la fortaleza interior, para inspirarnos y ayudarnos a levantar, a buen seguro, cada vez que caemos.

Nosotros no nos lo perderemos, será un regalo, y os animamos con entusiasmo a que vosotros también aprovecheis la oportunidad.

Rogamos confirmeis vuestra asistencia, indicando el número de personas que asistirán a masia360@fcbarcelona.cat En caso de que necesiteis el servicio de canguro que ponemos a disposición, especificar. Parking disponible y gratuito ante la misma sala.

¡Hasta el 28 de Noviembre!

 

https://www.youtube.com/watch?v=1vamFpFIeq0

https://www.youtube.com/watch?v=Y0CgMBqtVxA

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad