Volver

30/11/2021

Assemblea General Ordinària 2021

Desprès de dos anys a causa de la pandèmia amb motiu de la Covid-19, la nostra Associació va poder celebrar, ahir 29 de Novembre, l’Assemblea General Ordinària a la sala de premsa del Palau Blaugrana.

Com es una tradició, el nostre President, el Sr. Pedro Ansa, va començar la reunió agraint i donant la benvinguda a tots els assistents.

 

Abans de començar amb la reunió, Pedro Ansa va voler dirigir a José Mª. Soro, tresorer i membre de la Junta Directiva que no va estar poder present, un emotiu missatge d’ànims i el desig de la seva ràpida recuperació on tots els assistents van oferir un fort aplaudiment.

 

Es va fer especial menció als inconvenients que la pandèmia ha portat i el no poder celebrar durant el 2020 i aquest 2021 moltes de les activitats i actes que la nostra Associació celebrava habitualment, dit això i seguint el guió establert , els membres de la Junta Directiva, representant a la Presidència, l’Àrea Jurídica, l’Àrea Esportiva, l’Àrea Social, així com l’Àrea Econòmica, van exposar i desenvolupar els actes i activitats, així com totes les accions socials que Veterans Bàsquet FCB ha realitzat durant aquest any 2021.

Tal i com contemplen els vigents Estatuts de l’AAJFCB es va aprovar l’Acta de l’Assemblea anterior, així com la reunió d’Assemblea del 2021, per unanimitat dels assistents.

Una vegada, finalitzada l’assemblea, i desprès dels precs i preguntes, es va procedir a la celebració de les eleccions a nou President i Junta Directiva. Va sortir proclamat i reelegit Pedro Cesar Ansa Araiz com a President de la nostra Associació.

 

Amb el desig de poder celebrar, un cop la situació sanitària ho permeti, una trobada de germanor i poder brindar amb tots els associats, el President vol aprofitar aquest comunicat per desitjar unes Bones Festes a tots els nostres socis i les seves famílies.

 

JUNTA DIRECTIVA AAJBFCB

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad