Volver

02/12/2016

Assemblea General Ordinària 2016 i Eleccions a la Presidència AAJBFCB

El passat 30 de Novembre a la Sala de Premsa del Palau Blaugrana, l’AAJBFCB va celebrar l’Assemblea General Ordinària 2016 on es va informar als associats de la Memòria Anual detallant les activitats benèfiques i socials, esportives i econòmiques.

Seguidament, es va procedir a l’elecció i proclamació del nou President Don PEDRO CESAR ANSA ARAIZ, que va estar jugador del primer equip de Bàsquet del F.C.Barcelona des del 1974 fins el 1985.

Prenen el relleu a José Luis Galilea i amb el lema: “MÉS ASSOCIACIÓ, MÉS BARÇA”, en el seu parlament d’investidura, el nou President va agrair la confiança dels Associats i la gran labor desenvolupada per tots i cadascú dels Presidents i les Juntes des de la creació de l’AAJBFCB.assemblea-2016-70

02/12/2016

Asamblea General Ordinaria 2016 y Elecciones a la Presidencia AAJBFCB

El pasado 30 de Noviembre en la Sala de Prensa del Palau Blaugrana, la AAJBFCB celebró la Asamblea General Ordinaria 2016 donde se informó a los asociados de la Memoria Anual detallando las actividades benéficas y sociales, deportivas y económicas.

Seguidamente, se procedió a la elección y proclamación del nuevo Presidente Don PEDRO CESAR ANSA ARAIZ, que fue jugador del primer equipo de la sección de baloncesto del F.C.Barcelona desde 1974 hasta 1985.

Tomando el relevo a José Luis Galilea y con el lema: “MÉS ASSOCIACIÓ, MÉS BARÇA”, en su discurso de investidura, el nuevo Presidente agradeció la confianza de los Asociados y la gran labor desarrollada por todos y cada uno de los Presidentes y las Juntas desde la creación de la AAJBFCB.

assemblea-2016-70

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad