Volver

19/09/2024

Foto PB Sta Margalida amb bandera blaugrana

Sopar homenatge a Joan Quetglas Penya Barcelonista Santa Margalida

La Penya Barcelonista Santa Margalida va celebrar aquest cap de setmana un homenatge al que va ser el seu president Joan Quetglas.
Els actes de l’homenatge van començar amb una misa solemne on es va recordar a l’expresident i es van oferir uns detalls als seus familiars.
Posteriorment es va celebrar un sopar de germanor entre tots els assistents i membres de la penya entre els quals va ser convidat l’exjugador Juan Domingo de la Cruz que va assistir en nom i representació de la nostra Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del FCbarcelona.
Durant la celebració del sopar es van realitzar les tradicionals entrega d’obsequis i regals a directius i membres de la PB Santa Margalida per la seva labor i on Juan Domingo de la Cruz va oferir un discurs als assistents on, al finalitzar, va agrair la invitació, el bon tracte i l’atenció rebuda en tot moment.
Aquí us deixem algunes de les fotos de l’esdeveniment:

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad