Volver

II MEMORIAL MANEL COMAS

Associats!!!
Tornem a començar una nova temporada a la nostra Associació i tornem amb moltes ganes i molta il·lusió, és per això que volem anunciar l’acte benèfic que es durà a terme el proper dissabte a TIANA amb motiu de la celebració del II MEMORIAL MANEL COMAS organitzat per la Penya Barcelonista Tiana, la Fundació Ricky Rubio i l’Ajuntament de TIANA, i al que el nostre equip de Veterans Bàsquet FCB ha estat convidat.
En aquesta ocasió, els nostres blaugranes s’enfrontaran amb els Veterans Joventut de Badalona en un partit que tindrà lloc el 14 de setembre a les 19:00h al pavelló Municipal de Tiana.
Informem que el preu de donatiu mínim per aquest esdeveniment és de 5 € i que durant la mitja part es celebrarà un sorteig benèfic on es rifaran obsequis aportats pel Club Joventut de Badalona i el FCBarcelona.
Tot el recaptat anirà destinat a la Fundació Ricky Rubio.
Convidem a tots els nostres associats que ho desitgin a venir, participar i col·laborar en aquesta bona causa però sobretot, gaudir del bon bàsquet!!!

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad