Volver

Veterans FCB B amb “La Marató de TV3”

Els nostres Veterans FCB B van desplaçar-se ahir dissabte fins a Sant Pere de Ribes on van disputar un partit amb l’equip local amb motiu del Torneig 3×3 que el Club de Bàsquet de la localitat va organitzar en benefici de la Marató de TV3.

Durant tota la jornada es van disputar diferents partits de 3×3 al pavelló Municipal de Sant Pere de Ribes.
El partit de cloenda va ser el disputat pels nostres blaugranes contra l’equip local on la tot el recaptat va estar destinat a la Marató de TV3, que en aquesta ocasió va ser en benefici de Les Malalties infeccioses.

A les 19:45h va començar el partit que va transcórrer en un ambient agradable i festiu.
Un partit molt disputat.
Durant la primera part el domini al marcador va estar, pràcticament, per l’equip de Sant Pere de Ribes, un conjunt de jugadors joves actualment federat i competint a la Lliga Catalana de Bàsquet.
A la segona meitat, el nostre Equip B, amb un bon joc, van ajustar-se al marcador demostrant la seva experiència i veterania, malgrat això la victòria final la van aconseguir els de “Ribes” amb un resultat final de 94-81.

Ramón Aloy Secretari i Àrea Jurídica, en representació de la nostra Associació, va fer entrega de dues samarretes per la rifa solidària que es va celebrar en benefici de “La Marató de TV3” d’aquest any.

Des de Veterans Bàsquet FCB volem donar les gràcies i felicitar als organitzadors de l’esdeveniment per la seva invitació i per la bona atenció rebuda en tot moment.

En aquest enllaç podreu veure les fotos de l’esdeveniment.

http://veteransbasquetfcb.com/galeria/veterans-fcb-b-amb-la-marato-de-tv3/

Oscar Llorens, Sada, Josep Sillero 5, Marc Lecha, Romà Reverté 11, Suñé 3, Toni Julián 12,  M.A. Cruz 7, Ligero, Alvaro Tor 20, Aguado 12, Ernesto 6, Toni García 5.
Entrenadors: José Mª. Soro, Jose Sillero
Delegat: Guillermo Tonisastre

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona