Volver

La foto familia va reunir als Veterans del Barça i els CB Sedis de La Seu d'Urgell

Els Veterans FCB als Jocs Special Olympics 2018

Dia especial per l’Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del F.C.Barcelona.

Ens van convidar a participar a les Olímpiades Catalanes per persones amb discapacitat intel·lectual i que van organitzar la Federació Catalana d’Esports per Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), conjuntament amb Special Olympics Catalunya, i vam participar perquè la nostra Associació sempre està al costat de les persones que ho necessiten.

Va ser un partit especial, amb el que el més important no va ser el marcador, si no, el somriure d’aquestes persones. Unes hores inoblidables amb les que també es va jugar a bàsquet. El nostre equip de Veterans FCB  va guanyar als veterans de l’equip Club Sedis de La Seu d’Urgell per 62-42, en el partit exhibició que es va disputar a les instal·lacions del Palau d’Esports de La Seu d’Urgell.

Els nostres jugadors, van dominar des del principi i no vam donar peu a un apropament dels rivals, amb una bona defensa i encert en els llançaments. El Club Sedis, també va fer un bon partit i va lluitar fins al final. Però en aquesta ocasió l’important era compartir uns minuts d’amistat i bàsquet, i això ho vam aconseguir claríssimament, perquè ara tenim uns nous amics.

Des de Veterans FCB volem donar les gràcies als organitzadors per la seva invitació i bona atenció rebuda en tot moment, el que ens va permetre participar en una cita important de col·laboració i ajuda que la nostra Associació comparteix totalment.

Els jugadors que van formar l’equip de Veterans FCB en aquesta ocasió van ser: Manel Bosch, Berni Tamames, Ernesto Martínez, José M. Moreno, Manolo Torralba, Miguel Angel Cruz, Mario Aguado, Toni Julián, i com equip tècnic: José Mª. Soro, José Luis Subias, Ferran Martínez, Xavi Crespo, Daniel Del Castillo.

En el següent enllaç trobareu les imatges de la trobada:
http://veteransbasquetfcb.com/galeria/els-veterans-fcb-als-jocs-special-olympics-2018/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona