Volver

Dec04

Comunicado social luto por la muerte de Josep Lluís Núñez

Nuestra Asociación de Antiguos Jugadores de Baloncesto del F.C.Barcelona, y en su representación, nuestro Presidente Pedro Ansa y Vice-presidente Manolo Flores, asistirans hoy día 4 de Diciembre a las 18:00h al acto Memorial en recuerdo a la figura del Presidente Josep Lluís Núñez en la Tribuna del Camp Nou.

A continuación, adjuntamos el comunicado informativo del Club para todo aquel asociado que desee asistir.

Espai Memorial a Josep Lluís Núñez

 

Amb motiu de la defunció del president Josep Lluís Núñez i Clemente, el FC Barcelona informa que habilitarà els dies 4 i 5 de desembre un Espai Memorial a la Tribuna del Camp Nou per a totes aquelles persones que vulguin mostrar el seu record i afecte cap a la figura del president Núñez.

 

Des de la direcció del FC Barcelona us convidem a assistir, a totes aquelles persones del Club que ho vulgueu, a la inauguració d’aquest memorial demà dimarts a les 10 hores, el qual comptarà amb la presència del vicepresident primer Jordi Cardoner i Casaus. L’Espai Memorial estarà obert el dimarts 4 entre les 10 i 21 hores i el dimecres 5 de 10 a 14 hores.

 

Volem informar-vos també que la vetlla tindrà lloc al Tanatori de Sant Gervasi, a partir de demà dimarts 4 de desembre, a les 10.00 hores (sala 1), i la cerimònia funeral se celebrarà dimecres 5 de desembre, a les 10.15 hores, a la Parròquia dels Sants Gervasi i Protasi (Mare de Déu de la Bonanova).

 

El FC Barcelona ha decretat quatre dies de dol, durant els quals les banderes a les instal·lacions barcelonistes estaran a mig pal. Es guardarà un minut de silenci en totes les activitats del Club, en els entrenaments dels equips blaugrana i en els partits que es disputin aquesta setmana, en què els jugadors blaugrana portaran un braçal negre en senyal de dol.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona