Volver

Oct25

Celebració 30è Aniversari de la PB Palau-Solità i Plegamans

El passat 6 d’Octubre, la PB Palau-Solità i Plegamans, va acollir la celebració del seu 30è Aniversari celebrant un Sopar de Gala.

La nostra Associació, convidada a participar d’aquest esdeveniment, va estar representada pel nostre associat el Sr. Miguel Tarin que va assistir juntament amb el Sr. Oriol Tomas, membre de la Junta Directiva FCB i el Sr. Josep Maldonado, patró de la Fundació, en representació del F.C.Barcelona.

Sota la vendició del Mossen Prakash Rao Chukka, de l’Església de Sant Genís, va començar el Sopar de Gala, on les diferents autoritats convidades,  el Sr. Paco Fortes, membre de l’ABJ, l’Il·lma. Sra. Teresa Padrós, Alcaldessa de l’Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans , el Sr. Vicenç Aixàs, President de la PB Palau-Solità i Plegamans, i la seva acompanyant, la Sra. Providènica Esqueta, el Sr. Joan Casals, l’entranyable Avi del Barça”, es van intercanviar obsequis i van oferir petits parlaments on el nostre associat, Miguel Tarin, va dirigir unes paraules als assistents en honor d’aquesta celebració.

Altres autoritats assistents com, el Sr. Antoni Guil, President de la Confederació Mundial de Penyes del FCB, el Sr. Miquel Rovira, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Palau-Solità i Plegamans, el Sr. Josep Vivancos, Primer President i Fundador de la PB Palau-Solità i Plegamans, el Sr. Joan Giménez, President de la FPB de Penyes del Vallès Occidental, i els Srs. Joan Poquí, periodista del Diari Mundo Deportivo, i Toni Closa, Periodista del Diari Sport, van assistir i gaudir d’un acte commemoratiu sota un programa ple d’activitats.

Des de la nostra Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del F.C.Barcelona, volem agrair i felicitar als organitzadors d’aquest esdeveniment per la invitació i la bona atenció rebuda en tot moment.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con tus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, aceptas el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad