Volver

24/04/2018

X Trofeu Nacex Veterans FCB 2018

La nostra Associació ha celebrat, el passat cap de setmana, la X Edició Trofeu Nacex Veterans FCB 2018.

En aquesta ocasió, la localitat que va acollir i va organitzar juntament amb Veterans FCB l’edició d’aquest any va ser Castellar del Vallès.

Aquesta X edició es va caracteritzar per la celebració d’un torneig triangular que va enfrontar als nostres Veterans FCB amb els Veterans RCD Espanyol i els Santander Master.

La celebració va començar amb una recepció que va tenir lloc a l’Ajuntament de Castellar del Vallès on es va realitzar un intercanvi d’obsequis amb els equips participants i el representant de Nacex, el Sr. Lluis Cortes.

Seguidament, tots els assistents i acompanyants es van dirigir al pavelló Puigverd on, va donar començament el torneig triangular entre els equips participants. Abans d’això, però, es van fer entrega, entre els jugadors assistents i el Club Bàsquet Castellar, d’uns obsequis i plaques commemoratives en record d’aquest esdeveniment.

El triangular va començar amb el partit que va enfrontar els Veterans RCD Espanyol amb els Santander Master que, amb una durada de dos parts de 10 minuts, va transcórrer envoltat d’un ambient agradable i festiu. La victòria d’aquest partit va estar pels Veterans RCD Espanyol.

A continuació, es va disputar el partit que va enfrontar als Santander Master amb els Veterans FCB, amb la victòria d’aquests últims.

Finalment, l’enfrontament definitiu, i que escolliria el guanyador total d’aquest torneig, es va jugar entre els Veterans FCB i els Veterans RCD Espanyol.

Aquest darrer partit, va estar molt disputat però la victòria final va estar pels nostres Veterans FCB.

Tots els acompanyants i públic assistent van poder gaudir d’un ambient agradable i festiu en tot moment.
Una vegada finalitzat aquest torneig, i abans de procedir a la entrega dels trofeus es va celebrar una rifa popular.

Seguidament, es va procedir a fer la entrega dels Trofeus.

El 3er classificat,  van ser els Santander Master, va fer entregar del trofeu el President del CB Castellar,el Sr. Josep Bordas i el nostre President, el Sr. Pedro Ansa.

El 2on classificat van ser els Veterans RCD Espanyol, qui va fer entrega del trofeu va ser l’Alcalde de Castellar del Vallès, el Sr. Ignasi Giménez Renom

I, finalment, el Sr. Lluis Cortes, Responsable de zona de Catalunya i Andorra, va fer entrega del trofeu corresponent al 1er classificat que va estar pels Veterans FCB.

Com acte de clausura d’aquest X Trofeu Nacex Veterans FCB 2018, va tenir lloc un sopar popular on van assistir tots els jugadors participants juntament amb les autoritats de l’Ajuntament i el CB Castellar del Vallès.

El nostre equip de Veterans FCB va estar format pels jugadors: Manolo Torralba, Edu Bonet, Angel Heredero, Roger Esteller, Manel Bosch, David Suñé, Xavi Crespo, Miguel Angel Cruz, Toni Julián, Quique Andreu, Ernesto Mollinedo. L’equip tècnic va estar format per: Pedro Ansa, Luis Miguel Santillana, José Luis Subias, José Mª. Soro, Daniel Del Castillo.

En el següent enllaç podreu veure un recull de fotos de l’esdeveniment:
https://veteransbasquetfcb.com/galeria/x-trofeu-nacex-veterans-fcb-2018/

24/04/2018

X Trofeu Nacex Veterans FCB 2018

Nuestra Asociación ha celebrado, el pasado fin de semana, la X Edición Trofeo Nacex Veteranos FCB 2018.

En esta ocasión, la localidad que acogió y organizó junto con Veteranos FCB la edición de este año fue Castellar del Vallès.

Esta X edición se caracterizó por la celebración de un torneo triangular que enfrentó a nuestros Veteranos FCB con el equipo de Veteranos RCD Espanyol y Santander Master.

La celebración comenzó con una recepción que tuvo lugar en el Ayuntamiento de Castellar donde se realizó un intercambio de obsequios con los equipos participantes y el representante de Nacex, el Sr. Lluis Cortes.

Seguidamente, todos los asistentes y acompañantes se dirigieron al pabellón Puigverd donde, dio comienzo el torneo triangular entre los equipos participantes. Préviamente, se hicieron entrega, entre los jugadores asistentes y el Club Baloncesto Castellar, de unos obsequios y placas conmemorativas en recuerdo de este evento.

El triangular comenzó con el partido que enfrentó al equipo de Veteranos RCD Espanyol con Santander Master que, con una duración de dos partes de 10 minutos, transcurrió envuelto en un ambiente agradable y festivo. La victoria de este partido fue para Veteranos RCD Español.

A continuación, se disputó el partido que enfrentó a Santander Master con Veteranos FCB, con la victoria de éstos últimos.

Finalmente, el enfrentamiento definitivo, y que escogería el ganador total de este torneo, se jugó entre  Veteranos FCB y  Veteranos RCD Español.

Este último partido, estuvo muy disputado pero la victoria final fuempara nuestros Veteranos FCB.

Todos los acompañantes y público asistente pudieron disfrutar de un ambiente agradable y festivo en todo momento.

Una vez finalizado este torneo, y antes de proceder a la entrega de los trofeos se celebró una rifa popular.

Seguidamente, se procedió a realizar la entrega de los Trofeos.

El 3er clasificado, fue el equipo de Santander Master. Hizo entregar del trofeo el Presidente del CB Castellar, el Sr. Josep Bordas y nuestro Presidente, el Sr. Pedro Ansa.

El 2º clasificado fue el equipo de Veteranos RCD Espanyol, quien hizo entrega del trofeo fue el Alcalde de Castellar, el Sr. Ignasi Giménez Renom

Y, finalmente, el Sr. Lluis Cortes, Responsable de zona de Cataluña y Andorra de Nacex, hizo entrega del trofeo correspondiente al 1er clasificado que fue para el equipo de Veteranos FCB.

Como acto de clausura de este X Trofeo Nacex Veteranos FCB 2018, tuvo lugar una cena popular donde asistieron todos los jugadores participantes junto con las autoridades del Ayuntamiento y el CB Castellar del Vallès.

Nuestro equipo de Veteranos FCB estuvo formado por los jugadores: Manolo Torralba, Edu Bonet, Angel Heredero, Roger Esteller, Manel Bosch, David Suñé, Xavi Crespo, Miguel Angel Cruz, Toni Julián, Quique Andreu, Ernesto Mollinedo. El equipo técnico estuvo formado por: Pedro Ansa, Luis Miguel Santillana, José Luis Subias, José Mª. Soro, Daniel Del Castillo.

En el siguiente enlace podréis ver una recopilación de fotos del evento:

 

https://veteransbasquetfcb.com/galeria/x-trofeu-nacex-veterans-fcb-2018/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad