Volver

28/11/2016

Veterans FCB visiten “Quatre Camins”

Ambient agradable i amistós al partit celebrat al Centre Quatre Camins el passat divendres 25 de Novembre pels nostres Veterans.
Un combinat dels equips B i Super-veterans de la nostra Associació van formar el conjunt assistent a aquest acte, on es van enfrontar a l’equip format pels interns de Quatre Camins.

Aquest acte es continuarà celebrant una vegada al mes en diferents Centres de Catalunya.

La victòria final va estar per l’equip format pels interns del Centre, que van guanyar de quatre punts per sobre del resultat dels nostres jugadors.
Tant la celebració de l’enfrontament com la victòria van ser molt important i celebrat per tots ells.

Els nostres jugadors, per la seva part, van tenir una molt bona acollida i van gaudir de la experiència.

En representació de la nostra Associació, Joaquin de Llanes va fer entrega al Director del Centre, el Sr. Amand Calderó i Montfort, d’una placa commemorativa en agraïment i record de la nostra assistència a aquest esdeveniment.

quatre-camins-70-1

28/11/2016

Veteranos FCB visitan “Quatre Camins”

Ambiente agradable y amistoso en el partido celebrado en el Centro “Quatre Camins” el pasado viernes 25 de Noviembre por nuestros Veteranos.

Un combinado de los equipos B y Super-veteranos de nuestra Asociación formaron el conjunto asistente a este acto, donde se enfrentaron al equipo formado por los internos de Quatre Camins.

Este acto se continuará celebrando una vez al mes en diferentes Centros de Cataluña.

La victoria final fue para el equipo formado por los internos del Centro, que ganaron de cuatro puntos por encima del resultado de nuestros jugadores.
Tanto la celebración del encuentro como la victoria fueron muy importantes y celebrada por todos ellos.

Nuestros jugadores, por su parte, tuvieron una muy buena acogida y disfrutaron de la experiencia.

En representación de nuestra Asociación, Joaquin de Llanes hizo entrega al Director del Centro, el Sr. Amand Calderó i Montfort, de una placa conmemorativa en agradeciemiento y recuerdo de nuestra asistencia a este evento.

quatre-camins-70-1

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad