Volver

16/01/2017

Veterans FCB B a Can Brians 1

Els nostres Veterans FCB B han tornat a visitar un Centre Penitenciari. En aquesta ocasió ha estat al Centre Can Brians 1 on els nostres jugadors de l’Equip B s’han enfrontat a un conjunt format per interns del Centre.

El partit, que ha transcorregut en un ambient agradable,ha finalitzat amb un marcador de 65-41 a favor dels nostres blaugranes.

Volem destacar la bona organització i bona atenció rebuda en tot moment.

En record de la nostra assistència, i en representació de la nostra Associació, el nostre Equip B ha fet entrega d’una samarreta signada pels jugadors assistents, i ha realitzat una donació de 2 pilotes de bàsquet als interns que acaben de formar el seu equip.

Torralba 6, Riera 17, Sada 18, Morris, Arno, José Sillero 4, Isaias Pérez 20.
Entrenadors: José Mª. Soro, Joaquin de Llanes.
Delegat: Luis Varela.

Veterans FCB B Can Brians 1-70

16/01/2017

Veteranos FCB B en Can Brians 1

Nuestros Veteranos FCB B ha vuelto a visitar un Centro Penitenciario. En esta ocasión ha sido el Centro Can Brians 1 donde nuestros jugadores del Equipo B se han enfrentado a un conjunto formado por internos del Centro.

El partido, que transcurrió en un ambiente agradable, finalizó con un marcador de 65-41 a favor de nuestros azulgranas.

Queremos destacar la buena organización y buena atención recibida en todo momento.

En recuerdo de nuestra asistencia, y en representación de nuestra Asociación, nuestro Equipo B hizó entrega de una camiseta firmada por los jugadores asistentes y realizó una donación de 2 balones de baloncesto a los internos que acaban de formar su equipo.

Torralba 6, Riera 17, Sada 18, Morris, Arno, José Sillero 4, Isaias Pérez 20.
Entrenadores: José Mª. Soro, Joaquin de Llanes.
Delegado: Luis Varela.

Veterans FCB B Can Brians 1-70

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad