Volver

01/10/2018

Torneig veterans 90è aniversari CB Ateneu Montserrat

Gran victòria del nostre equip de Veterans FCB en els dos partits que va disputar el passat dissabte a les instal·lacions de l’Escola Joan Pelegrí al carrer Torre Diamans, 6 de Barcelona.

Dos enfrontaments que es van jugar dintre d’un ambient amistós i festiu en tot moment, i que van donar la victòria total al nostre equip de Veterans que en aquesta ocasió va estar format per un combinat dels jugadors dels nostres equips B i Super-veterans.

Amb un claríssim domini des del principi i una clara avantatge, els nostres jugadors es van fer amb els dos partits de la trobada esportiva que commemorava els 90 anys del CB Ateneu Montserrat.

En el primer partit disputat, els veterans CE Laietà, amb un resultat final de 65-46 a favor dels nostres blaugranes, van estar, durant el joc, apropant-se al marcador i lluitant per tal de poder superar-los, per altra banda, els nostres jugadors, amb la seva veterania i bon joc, van saber, no tant sols, aguantar l’avantatge si no, anar-se’n fins arribar a aquest marcador final amb una victòria clara.

Abans de començar el segon dels nostres enfrontaments, es va procedir a l’intercanvi d’obsequis i regals per part dels capitans dels equips.

 José Mª. Soro, membre de la Junta Directiva, en nombre i representació de la nostra Associació, va fer entrega al Sr. Josep Figuera, President del Basquet Ateneu Montserrat, d’un trofeu commemoratiu en record d’aquesta celebració.

Seguidament a l’intercanvi de regals, va donar començament el tercer i últim partit d’aquest torneig de veterans, entre el nostre equip i els veterans BAM.

Malgrat ser els amfitrions, els veterans bàsquet Ateneu Montserrat, van patir un domini clar i un marcador distanciat des del principi i que va durar fins al final, donant una altra clara victòria als Veterans FCB amb un marcador de: 38-69.

Una vegada finalitzat el torneig, tots els jugadors assistents van poder gaudir d’un aperitiu preparat i organitzat pel C.B. Ateneu Montserrat.

Des de la nostra Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del F.C.Barcelona volem agrair i felicitar als organitzadors per la invitació i la bona atenció rebuda en tot moment.

 

En el següent enllaç podreu veure més fotos de l’esdeveniment.
https://veteransbasquetfcb.com/galeria/torneig-veterans-90e-aniversari-cb-ateneu-montserrat/

01/10/2018

Torneo veteranos 90 aniversario CB Ateneu Montserrat

Gran victoria de nuestro equipo de Veteranos FCB en los dos partidos que disputó el pasado sábado en las instalaciones  de la Escuela Joan Pelegrí en la calle Torre Diaman, 6 de Barcelona.


Dos enfrentamientos que se jugaron dentro de un ambiente amistoso y festivo en todo momento, y que dieron la victoria total a nuestro equipo de Veteranos que en esta ocasión estuvo formado por un combinado de los jugadores de nuestros equipos B y Super-veteranos .


Con un clarísimo dominio desde el principio y una clara ventaja, nuestros jugadores se hicieron con los dos partidos del encuentro deportivo que conmemoraba los 90 años del CB Ateneu Montserrat.


En el primer partido disputado los veteranos CE Laietà, con un resultado final de 65-46 a favor de nuestros azulgranas, estuvieron, durante el juego, acercándose al marcador y luchando para poder superarlos, por otro lado, nuestros jugadores, con su veteranía y buen juego, supieron, no sólo, aguantar la ventaja si no, distanciarse hasta llegar a este marcador final con una victoria clara.


Antes de comenzar el segundo de nuestros enfrentamientos, se procedió al intercambio de obsequios y regalos por parte de los capitanes de los equipos.


José Mª.
Soro,  miembro de la Junta Directiva, en número y representación de nuestra Asociación, hizo entrega al Sr. José Figuera, Presidente del Basquet Ateneu Montserrat, de un trofeo conmemorativo en recuerdo de esta celebración.


Seguidamente al intercambio de regalos, dio comienzo el tercer y último partido de este torneo de veteranos, entre nuestro equipo y los veteranos BAM.


A pesar de ser los anfitriones, los veteranos baloncesto Ateneu Montserrat, sufrieron un dominio claro y un marcador distanciado desde el principio y que duró hasta el final, dando otra clara victoria a los Veteranos FCB con un marcador de: 38-69.


Una vez finalizado el torneo, todos los jugadores asistentes pudieron disfrutar de un aperitivo preparado y organizado por C.B. Ateneu Montserrat.


Desde nuestra Asociación de Antiguos Jugadores de Baloncesto del F.C.Barcelona queremos agradecer y felicitar a los organizadores por la invitación y la buena atención recibida en todo momento.

 

En el siguiente enlace encontrareis más fotos del evento.
https://veteransbasquetfcb.com/galeria/torneig-veterans-90e-aniversari-cb-ateneu-montserrat/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad