Volver

08/05/2017

Partit de germanor Veterans FCB vs Vetebasquet-Urues

Victòria pels nostres Veterans FCB al partit amistós que es va disputar ahir!

Ahir diumenge es va celebrar un partit de germanor entre el nostre equip de VETERANS FCB i un equip format per jugadors de Bàsquet d’Uruguay que viuen a Espanya, els VETEBASQUET-URUES.

L’acte va començar amb l’intercanvi d’obsequis i regals entre els jugadors.
Els capitans de tots dos equips es van fer entrega d’uns obsequis. Per part de l’equip Vetebasquet-Urues va regalar a la nostra Associació una samarreta, per la nostra part, el nostre capità, Nacho Solozabal, va fer entrega d’un Trofeu en record d’aquesta trobada.

Desprès del servei d’honor, que el va realitzar la Sra. Ana Surra, Diputada d’immigració i ex-arbitre de la FUBB (Federación Urugaya de Basquetball) i la FCBQ (Federació Catalana de Bàsquet), va donar començament un partit que va transcórrer en un ambient amistós en tot moment.

Els primers quarts van estar molt igualats per tots dos equips però, desprès de la mitja part, els nostres jugadors van posar distància al marcador que va quedar amb un resultat de 81-52, amb la victòria final dels Veterans FCB.

Amb molt bones sensacions i una nova experiència, tots els assistents, jugadors, públic i familiars, van poder gaudir d’una nova trobada de germanor de la nostra Associació.

Solozabal 12, Torralba 2, Ordin 5, Suñé 18, Isaias 7, Toni Julián 15, Potoc 1, Lecha 2, M.A. Cruz 16, Alocen 3, Reverté.
Enternadors: Pedro Ansa, Luis Miguel Santillana, José Mª. Soro, Daniel Del Castillo.
Mesa: Joaquin de Llanes i Ana Surra.
Árbitros: Maria i Adrián.

En el següent enllaç podreu veure algunes de les fotos de l’enfrontament.
https://veteransbasquetfcb.com/galeria/partit-de-germanor-veterans-fcb-vs-vetebasquet-urues/

08/05/2017

Partido de Hermandad Veterans FCB vs Vetebasquet-Urues

¡Victoria para nuestros Veterans FCB en el partido que se disputó ayer!

Ayer domingo se celebró un partido de Hermandad entre nuestro equipo de VETERANS FCB y un equipo formado por jugadores de baloncesto de Uruguay que viven en España, los VETEBASQUET-URUES.

El acto comenzó con el intercambio de obsequios y regalos entre los jugadores.
Los capitanes de los dos equipos hicieron entrega de unos obsequios respectivamente. Por parte del equipo Vetebasquet-Urues, éstos regalaron a nuestra Asociación una camiseta, por nuestra parte, nuestro capitán Nacho Solozabal, hizo entrega de un Trofeo en recuerdo de este encuentro.

Después del saque de honor, hecho por la Sra. Ana Surra, Diputada de inmigración y ex-árbitro de la FUBB (Federación Urugaya de Basquetball) i la FCBQ (Federació Catalana de Bàsquet), dió comienzo un partido que transcurrió en un ambiente amistoso en todo momento.

El marcador durante los primeros cuartos estuvo muy igualado pero, después de la media parte, nuestros jugadores pusieron distancia en el marcadar que quedó con un resulrado de 81-52, con la victoria final de Veterans FCB.

Con muy buenas sensaciones y una nueva experiencia, todos los asistentes, jugadores, público y familiares, pudieron disfrutar de un nuevo encuentro de Hermandad de nuestra Asociación.

Solozabal 12, Torralba 2, Ordin 5, Suñé 18, Isaias 7, Toni Julián 15, Potoc 1, Lecha 2, M.A. Cruz 16, Alocen 3, Reverté.
Enternadores: Pedro Ansa, Luis Miguel Santillana, José Mª. Soro, Daniel Del Castillo.
Mesa: Joaquin de Llanes y Ana Surra.
Árbitros: Maria y Adrián.

En el siguiente enlace podréis ver algunas de las fotos del encuentro.
https://veteransbasquetfcb.com/galeria/partit-de-germanor-veterans-fcb-vs-vetebasquet-urues/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad