Volver

02/10/2018

Jocs Special Olympics 2018

La nostra Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del F.C.Barcelona ha estat convidada a participar en un nou acte social.

En aquesta ocasió, i amb motiu de la celebració de les olimpíades catalanes per persones amb discapacitat intel·lectual i que organitzen la Federació Catalana d’Esports per Persones amb Discapacitat Intel·lectual (ACELL), conjuntament amb Special Olympics Catalunya, el nostre equip de Veterans FCB ha estat convidat i participarà en un partit exhibició.

Una vegada més, la nostra Associació, participa i col·labora en un nou acte social, amb l’objectiu de fomentar l’amistat i la passió pel bàsquet i l’esport en general.

Aquestes olimpíades es celebren durant els dies 4,5,6 i 7 d’Octubre i tindran lloc a La Seu d’Urgell.

El nostre equip de Veterans FCB participarà i col·laborarà en un partit exhibició el dissabte 6 d’Octubre a les 12:00h on s’enfrontarà amb l’equip de veterans del Club Sedis de La Seu d’Urgell a les instal·lacions del Palau d’Esports de La Seu d’Urgell.

02/10/2018

Juegos Special Olympics 2018

Nuestra Asociación de Antiguos Jugadores de Baloncesto del F.C.Barcelona ha sido invitada a participar en un nuevo acto social.

En esta ocasión, y con motivo de la celebración de las olimpiadas catalanas para personas con discapacidad intelectual y que organizan la Federación Catalana de Deportes para Personas con Discapacidad Intelectual (ACELL), conjuntamente con Special Olympics Catalunya, nuestro equipo de Veteranos FCB ha sido invitado y participará en un partido exhibición.

Una vez más, nuestra Asociación, participa y colabora en un nuevo acto social, con el objetivo de fomentar la amistad y la pasión por el baloncesto y el deporte en general.

Estas olimpiadas se celebran durante los días 4,5,6 y 7 de Octubre y tendrán lugar en La Seu d’Urgell.

Nuestro equipo de Veteranos FCB participará y colaborará en un partido exhibición el sábado 6 de Octubre a las 12: 15h donde se enfrentará con el equipo de veteranos del Club Sedis de La Seu d’Urgell a las instalaciones del Palacio de Deportes de La Seu d’Urgell.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad