Volver

14/11/2016

IV Jornada Inclusiva 2016

Una edició més, els nostres Veterans FCB, han participat i col·laborat en la Jornada Inclusiva que ha organitzat la FCEDF juntament amb l’Ajuntament de Barcelona i que aquest any ha celebrat la seva IV Edició.

Dissabte passat, Manolo Torralba, Toni Julián, Jaume Forns, Francesc Arno, Salvador Mena, Manel Ligero, Gerard Humet, i José Mª. Soro, en representació de la nostra Associació, i acompanyant a les autoritats: Sr. David Escudé, Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el Representant Territorial de l’Esport a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, el Sr. Santi Siquier i el President de l’UFEC, el Sr. Gerard Esteve, acompanyats dels presidents de les Federacions organitzadores i altres dirigents i personalitats del món de l’esport, amb l’objectiu de divulgar l’esport adaptat entre els ciutadans, han participat fins a en 12 modalitats diferents d’esport per a persones amb discapacitat.

Des de la nostra Associació, volem agrair i felicitar als organitzadors per la seva atenció i invitació.

A continuació, adjuntem alguna de les fotos de l’esdeveniment.

https://veteransbasquetfcb.com/multimedia/

iv-jornada-inclusiva-2-70

14/11/2016

IV Jornada Inclusiva 2016

Una edición más, nuestros Veteranos FCB han participado y colaborado en la Jornada Inclusiva que ha organizado la FCEDF junto con el Ayuntamiento de Barcelona y que este año ha celebrado su IV Edición.

El sádabo pasado,  Manolo Torralba, Toni Julián, Jaume Forns, Francesc Arno, Salvador Mena, Manel Ligero, Gerard Humet, y José Mª. Soro, en representación de la nuestra Asociación, y acompañando a las autoridades: Sr. David Escudé, Comisionado de Deporte del Anyuntamiento de Barcelona, el Representante Territorial de Deporte en Barcelona de la Secretaria General de Deporte, el Sr. Santi Siquier y el Presidente de l’UFEC, el Sr. Gerard Esteve, acompañados de los presidentes de las Federaciones organizadoras y otros dirigentes y personalidades del mundo del deporte, con el objetivo de divulgar el deporte adaptado entre los ciudadanos, han participado hasta en 12 modalidades diferentes de deporte para personas con discapacidad.

Desde nuestra Asociación queremos agradecer y felicitar por la invitación y atención recibida.

A continuación, adjuntamos alguna de las fotos del evento.

https://veteransbasquetfcb.com/multimedia/

iv-jornada-inclusiva-2-70

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad