Volver

05/12/2018

Crònica partit Equip B 4 Desembre 2018

Partit emotiu el que es va jugar ahir a la Ciutat Esportiva Joan Gamper FCB on es va guardar un minut de silenci en memòria del president Josep Lluís Núñez.

El nostre EQUIP B, es va endur la victòria final no sense lluitar, ja que l’avantatge al marcador no va arribar fins al tercer període on els nostres jugadors van tenir encert a la cistella i bona defensa així com un bon atac en jugades de gran qualitat i categoria.

Dintre d’un ambient amistós i festiu el nostre Equip B va guanyar aquest enfrontament davant els ACERO UNITED que van disputar un bon joc, amb un resultat final de 89-54.

05/12/2018

Crónica partido Equipo B 4 Diciembre 2018

Partido emotivo el que se jugó ayer en la Ciudad Deportiva Joan Gamper FCB donde se guardó un minuto de silencio en memoria del presidente Josep Lluís Núñez.

Nuestro EQUIPO B, se llevó la victoria final no sin luchar, ya que la ventaja en el marcador no llegó hasta el tercer cuarto donde nuestros jugadores tuvieron acierto en la canasta y buena defensa así como un buen ataque en jugadas de gran calidad y categoría.

Dentro de un ambiente amistoso y festivo nuestro Equipo B ganó este enfrentamiento ante los ACERO UNITED que disputaron un buen juego, con un resultado final de 89-54.