Volver

28/11/2022

Celebració Sopar Anual AAJBFCB 2022

Després d’aquests anys de dura pandèmia, per fi la nostra Associació va poder celebrar, el passat dissabte 26 de Novembre, el SOPAR ANUAL VETERANS BÀSQUET FCB 2022.

Amb una gran assistència per part dels nostres associats, volem destacar la presencia del Sr. Audie Norris en representació del F.C.Barcelona, la samarreta retirada el Sr. Nacho Solozabal i en especial l’assistència del ex-president de la ACB el Sr. Eduard Portela.

Després del Sopar, el President de l’AAJBFCB, el Sr. Pedro Ansa, es va dirigir a tots els assistents agraint la seva assistència i fent una especial menció al poder tornar a retrobar-nos després d’aquests anys de pandèmia. Durant el seu discurs va tenir unes emotives paraules per recordar als associats que, lamentablement, ens han deixat recentment.

Seguidament va procedir a fer entrega dels Trofeus Honorífics 2022 als nostres associats més veterans, en aquesta ocasió els guardonats van ser:

Juan Antonio San Epifanio

Andrés Jiménez

Josep Palacios

 

Per finalitzar, el president de Veterans Bàsquet FCB va brindar i va desitjar un Bon Nadal i Bones Festes a tots els assistents.

 

A continuació adjuntem un enllaç on podreu veure algunes de les fotos de l’esdeveniment.

https://veteransbasquetfcb.com/galeria/sopar-anual-veterans-basquet-fcb-2022/

*************************************************************************

Después de estos años de dura pandemia, por fin nuestra Asociación pudo celebrar, el pasado sábado 26 de Noviembre, la CENA ANUAL VETERANOS BALONCESTO FCB 2022.

Con una gran asistencia por parte de nuestros asociados, queremos destacar la presencia del Sr. Audie Norris en representación del F.C.Barcelona, la camiseta retirada el Sr. Nacho Solozabal y en especial la asistencia del ex presidente de la ACB el Sr. Eduardo Portela.

Después de la Cena, el Presidente de la AAJBFCB, Sr. Pedro Ansa, se dirigió a todos los asistentes agradeciendo su asistencia y haciendo especial mención al poder volver a reencontrarnos después de estos años de pandemia. Durante su discurso tuvo unas emotivas palabras para recordar a los asociados que, lamentablemente, nos han dejado recientemente.

Seguidamente procedió a entregar los Trofeos Honoríficos 2022 a nuestros asociados más veteranos, en esta ocasión los galardonados fueron:

Juan Antonio San Epifanio

Andrés Jiménez

Josep Palacios

Para finalizar, el presidente de Veteranos Baloncesto FCB brindó y deseó una Feliz Navidad y Felices Fiestas a todos los asistentes.

A continuación adjuntamos un enlace donde podrá ver algunas de las fotos del evento.

https://veteransbasquetfcb.com/galeria/sopar-anual-veterans-basquet-fcb-2022/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad