Volver

22/11/2022

Celebració Assemblea General Ordinrària 2022

Ahir 21 de Novembre, va tenir lloc la celebració de l’Assemblea General Ordinària d’aquest 2022 a la sala de premsa del Palau Blaugrana.

Com es una tradició, el nostre President, el Sr. Pedro Ansa, va començar la reunió agraint i donant la benvinguda a tots els assistents, i en especial al Tresorer de la Junta Directiva José Mª. Soro per la seva reincorporació, seguidament va tenir un record pels associats que ens han deixat recentment, Xavier Piqué i Josep Oriol Llorens.

 

A continuació, va procedir a explicar el guió que es seguiria durant l’Assemblea però abans de començar va agrair al FCBarcelona i a la Fundació FCB pel seu suport envers l’aportació segons conveni de col·laboració.

 

Es va fer menció a la normalitat en la celebració d’actes, activitats i esdeveniments per part de la nostra Associació que cada vegada més i de mica en mica van augmentant i gracies al final de la pandèmia hem pogut recuperar.

 

Dit això i seguint el guió establert , els membres de la Junta Directiva, representant a la Presidència, l’Àrea Jurídica, l’Àrea Esportiva, l’Àrea Social, així com l’Àrea Econòmica, van exposar i desenvolupar els actes i activitats, així com totes les accions socials que Veterans Bàsquet FCB ha realitzat durant aquest any 2022 i els previstos pel 2023. En concret volem destacar per part del Secretari, les altes de nous associat ex-jugadors, que durant aquest 2022 ha sigut de 12 .

Tal i com contemplen els vigents Estatuts de l’AAJFCB es va aprovar l’Acta de l’Assemblea anterior, així com la reunió d’Assemblea del 2022, per unanimitat dels assistents.

Una vegada, finalitzada l’assemblea, i desprès dels precs i preguntes, es va emplaçar als assistents a la celebració del Sopar Anual que tindrà lloc el proper dissabte 26 de Novembre.

 

JUNTA DIRECTIVA AAJBFCB

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad