Volver

04/06/2019

Acte homenatge exjugadors temporada 1958-59

El FCBarcelona està organitzant un acte d’homenatge als jugadors que van formar el primer equip de bàsquet en la temporada 1958-59 i que van guanyar el primer títol de Lliga, i que tindrà lloc el proper 20 de Juny.

Desitjant que puguin assistir els jugadors d’aquella temporada i/o els seus familiars ens sol·liciten la vostra ajuda per tal de poder localitzar a aquells que encara no han pogut trobar.

Facilitem doncs, els noms dels jugadors que encara no s’ha pogut contactar per tal que, tot aquell de vosaltres que ens pugui donar algun tipus de referència d’aquests o dels seus familiars es posi en contacte, el més aviat possible, amb la nostra Associació a través del telèfon:  93 330 50 20 o bé al mail: secretaria@veteransbasquetfcb.com)

Josep Mª. Melendez

Josep Miró

Raúl Cano

Joan Cuní

Sr. Trabal

Andreu Valbuena

 

 

Moltes gracies per la vostra col·laboració.

04/06/2019

Acto de homenaje exjugadores temporada 1958-59

El FCBarcelona está organizando un acto de homenaje a los jugadores que formaron el primer equipo de baloncesto en la temporada 1958-59 que ganaron el primer título de Liga, y que tendrá lugar el próximo 20 de Junio.


Deseando que puedan asistir los jugadores de aquella temporada y / o sus familiares nos solicitan vuestra ayuda para poder localizar a aquellos que aún no han podido encontrar.


Facilitamos pues, los nombres de los jugadores con los que aún no se ha podido contactar para que, todo aquel de vosotros que nos pueda dar algún tipo de referencia de éstos o de sus familiares se ponga en contacto, lo antes posible, con la nuestra Asociación a través del teléfono: 93 330 50 20 o bien al mail: secretaria@veteransbasquetfcb.com.


Josep . Melendez

Josep Miró

Raúl Cano

Joan Cuní

Sr. Trabal

Andreu Valbuena

Muchas gracias por vuestra colaboración.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad