Volver

X Trofeu Nacex Veterans FCB 2018

La nostra Associació ha celebrat, el passat cap de setmana, la X Edició Trofeu Nacex Veterans FCB 2018.

En aquesta ocasió, la localitat que va acollir i va organitzar juntament amb Veterans FCB l’edició d’aquest any va ser Castellar del Vallès.

Aquesta X edició es va caracteritzar per la celebració d’un torneig triangular que va enfrontar als nostres Veterans FCB amb els Veterans RCD Espanyol i els Santander Master.

La celebració va començar amb una recepció que va tenir lloc a l’Ajuntament de Castellar del Vallès on es va realitzar un intercanvi d’obsequis amb els equips participants i el representant de Nacex, el Sr. Lluis Cortes.

Seguidament, tots els assistents i acompanyants es van dirigir al pavelló Puigverd on, va donar començament el torneig triangular entre els equips participants. Abans d’això, però, es van fer entrega, entre els jugadors assistents i el Club Bàsquet Castellar, d’uns obsequis i plaques commemoratives en record d’aquest esdeveniment.

El triangular va començar amb el partit que va enfrontar els Veterans RCD Espanyol amb els Santander Master que, amb una durada de dos parts de 10 minuts, va transcórrer envoltat d’un ambient agradable i festiu. La victòria d’aquest partit va estar pels Veterans RCD Espanyol.

A continuació, es va disputar el partit que va enfrontar als Santander Master amb els Veterans FCB, amb la victòria d’aquests últims.

Finalment, l’enfrontament definitiu, i que escolliria el guanyador total d’aquest torneig, es va jugar entre els Veterans FCB i els Veterans RCD Espanyol.

Aquest darrer partit, va estar molt disputat però la victòria final va estar pels nostres Veterans FCB.

Tots els acompanyants i públic assistent van poder gaudir d’un ambient agradable i festiu en tot moment.
Una vegada finalitzat aquest torneig, i abans de procedir a la entrega dels trofeus es va celebrar una rifa popular.

Seguidament, es va procedir a fer la entrega dels Trofeus.

El 3er classificat,  van ser els Santander Master, va fer entregar del trofeu el President del CB Castellar,el Sr. Josep Bordas i el nostre President, el Sr. Pedro Ansa.

El 2on classificat van ser els Veterans RCD Espanyol, qui va fer entrega del trofeu va ser l’Alcalde de Castellar del Vallès, el Sr. Ignasi Giménez Renom

I, finalment, el Sr. Lluis Cortes, Responsable de zona de Catalunya i Andorra, va fer entrega del trofeu corresponent al 1er classificat que va estar pels Veterans FCB.

Com acte de clausura d’aquest X Trofeu Nacex Veterans FCB 2018, va tenir lloc un sopar popular on van assistir tots els jugadors participants juntament amb les autoritats de l’Ajuntament i el CB Castellar del Vallès.

El nostre equip de Veterans FCB va estar format pels jugadors: Manolo Torralba, Edu Bonet, Angel Heredero, Roger Esteller, Manel Bosch, David Suñé, Xavi Crespo, Miguel Angel Cruz, Toni Julián, Quique Andreu, Ernesto Mollinedo. L’equip tècnic va estar format per: Pedro Ansa, Luis Miguel Santillana, José Luis Subias, José Mª. Soro, Daniel Del Castillo.

En el següent enllaç podreu veure un recull de fotos de l’esdeveniment:
http://veteransbasquetfcb.com/galeria/x-trofeu-nacex-veterans-fcb-2018/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona