Volver

Veterans FCB B amb la Marató de TV3

Comencem el 2017 amb la Marató de TV3!

Els nostres Veterans FCB B van desplaçar-se el dissabte passat fins a Sant Pere de Ribes on van disputar un partit amb l’equip local amb motiu del Torneig 3×3 que el Club de Bàsquet de la localitat va organitzar en benefici de la Marató de TV3.

Durant tot el matí es van disputar diferents partits de 3×3 al pavelló Municipal de Sant Pere de Ribes.
El partit de cloenda va ser el disputat pels nostres blaugranes contra l’equip local on la recaptació de les entrades va estar destinat a la Marató de TV3,que en aquesta ocasió va ser en benefici de l‘Ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Abans del començament de l’enfrontament, els nostres jugadors van ser els encarregats de fer entrega dels premis als guanyadors del Torneig 3×3 que es va anar disputant durant tot el dia.

A les 19:30h va començar el partit que va transcórrer en un ambient agradable i festiu. Tot i que la victòria final va estar a favor del nostre EQUIP B amb un marcador de 58-79, tots dos equips van gaudir de la sensació i la experiència de jugar en benefici d’un bona causa.

El nostre equip, en representació de la nostra Associació, va fer entrega d’un Trofeu en record de la nostra assistència i participació.

Des de Veterans Bàsquet FCB volem donar les gràcies i felicitar als organitzadors de l’esdeveniment per la seva invitació i per la bona atenció rebuda en tot moment.

Tor 17, Riera 10, Suñé 4, Torralba 9, Ligero 1, de la Torre 1, Josep Sillero 10, Romà Reverté 15, José Sillero 2, Aguado 10.
Entrenadors: José Mª. Soro.
Delegat: Frederic Braso.
Assistents: Miguel Tarin, Oscar Llorens.

http://veteransbasquetfcb.com/multimedia/

marato-tv3-2016-equip-b-70

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona