Volver

Partit dels Veterans FCB B per La Marató de TV3

El proper dissabte 23 de Desembre el Club de Bàsquet Sant Pere de Ribes celebra una jornada solidària on tot el recaptat serà destinat per LA MARATÓ de TV3, aquest any dedicada a la LES MALATIES INFECCIOSES.

Un any més la nostra Associació col·labora i participa, en aquesta ocasió de la mà del nostre Equip B.
En representació de la nostra Associació, l’equip B el formaran els nostres jugadors: Romà Reverté, Ernesto Mtez. Mollinedo, Manel Ligero, Toni Julián, Miguel Angel Cruz, Oscar de la Torre, Dani Tena, Oscar Llorens, Marc Lecha, José Sillero, Juan Carles Sada i com equip tècnic:, José Mª. Soro i Ramón Aloy, que disputaran un partit a les 19:45h contra l’equip Sènior de Sant Pere de Ribes, com acte de cloenda d’un Torneig 3×3 que es celebrarà el al pavelló Municipal (C/. Cristòfol Mestre, s/n) de Sant Pere de Ribes.

Diverses activitats benèfiques i un Sorteig d’obsequis, tindran lloc durant aquesta jornada. La nostra Associació d’Antics Jugadors de Bàsquet del F.C.Barcelona, realitzarà una donació de dues samarretes signades pels jugadors del primer equip del F.C.Barcelona, pel sorteig que es realitzarà per recaptar fons per aquesta causa.

Convidem a tots els associats que ho desitgin assistir i col·laborar en aquest acte!!!!

http://www.ccma.cat/tv3/marato/2017/190/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona