Volver

Partit benèfic #IVETunacuraMSD

Emotiu partit el que es va celebrar ahir a les instal·lacions de la zona esportiva Can Jofresa de Terrassa.

Una vegada més, la nostra Associació ha volgut participar i col·laborar en un partit benèfic.

En aquesta ocasió i organitzat per Fundació MSD, el passat diumenge 20 d’Octubre es va celebrar un partit benèfic “unacuramsd per recaptar fons per la investigació de la malaltia minoritària de Dèficit Múltiple de Sulfactasa (MSD) i que va enfrontar els nostres Veterans Bàsquet FCB amb els Veterans Joventut.

#IVETunacuraMSD va omplir el pavelló esportiu de Can Jofresa de Terrassa de jugadors, familiars, amics, i aficionats d’aquest esport.

Abans del començament del partit els jugadors de tots dos equips van fer entrega d’uns obsequis per un sorteig benèfic per aquesta causa. Per part de l’equip format pels Veterans Joventut van realitzar la donació d’una samarreta signada pel primer equip . En nom i representació de la nostra Associació i dels nostres jugadors, el nostre President, Pedro Ansa, va fer entrega d’una samarreta i d’una pilota signada pels jugadors assistents als familiars de la Ivet per un sorteig benèfic. Així com d’un trofeu en commemoració i record d’aquest esdeveniment.

Desprès de les entregues d’obsequis i donatius es va celebrar la presentació de tots els jugadors components d’ambdós equips.

Seguidament, va donar començament un partit molt emocionant i emotiu que va transcórrer en un ambient festiu i amistós des del començament i fins el darrer minut. El resultat final, merament representatiu, va estar a favor dels jugadors blaugranes amb un marcador de 86-65.

A continuació i per finalitzar aquest emotiu esdeveniment, es va realitzar la tradicional foto de família amb la representació de tots els jugadors i equip tècnic dels dos equips participants, així com els components de la Fundació MSD i algunes de les autoritats de l’Ajuntament de Terrassa.

Des de la nostra Associació volem donar les gracies i felicitar per la gran organització d’aquest esdeveniment.

http://veteransbasquetfcb.com/galeria/partit-benefic-ivetunacuramsd/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona