Volver

Partit amistós Veterans FCB a Israel

 

Una nova torbada ha portat als nostres Veterans FCB, en aquesta ocasió a Israel.

 

El motiu: un partit amistós amb l’equip Veterans MaccabitlvBC.

 

Els nostres jugadors, es van desplaçar a Tel Aviv el passat cap de setmana on, les activitats per a la celebració d’aquest enfrontament de germanor van començar dissabte a la tarda amb la celebració del partit.

 

Un partit que va començar amb el tradicional intercanvi d’obsequis entre els jugadors i els Clubs participants i amb el servei d’honor realitzat pel Sr. Alcalde de la localitat.

La trobada va transcórrer en un ambient molt agradable i festiu i amb un petit avantatge per part del nostre equip de Veterans FCB des del principi del partit, cosa que va anar canviant fins arribar al marcador final de: 56-57, amb la victòria de l’equip amfitrió.

 

Seguidament i un cop finalitzat el partit, tots els participants assistents  van gaudir d’un sopar de germanor.

 

Els actes i activitats van continuar al dia següent on la nostra expedició, acompanyada en tot moment per l’ex-jugador de bàsquet i membre dels Veterans MaccabitlvBC Doron Jamchi, van realitzar diverses visites turístiques i culturals.

 

L’expedició va finalitzar amb la tornada dels nostres Veterans FCB amb un bon sabor de boca i una gran satisfacció.

 

Des de Veterans FCB volem agrair tant, a Doron Jamchi, com a la resta dels organitzadors, la bona atenció i acollida rebuda en tot moment.

 

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona