Volver

IX Edició Trofeu Nacex 2017

El passat cap de setmana va tenir lloc la celebració de la IX Edició Trofeu Nacex 2017 de la nostra Associació, que es va organitzar conjuntament amb l’Ajuntament de Cornellà i el CB Cornelllà.

Desprès d’un cap de setmana ple d’activitats, ahir diumenge es va disputar el partit de bàsquet que enfrontava als nostres Veterans FCB amb l’equip convidat en aquesta ocasió, els Dinamo Sassari a les instal·lacions del Parc Esportiu Baix Llobregat de Cornellà de Llobregat.

Desprès de la presentació de jugadors, es va celebrar la entrega d’obsequis per part del President de la nostra Associació, el Sr. Pedro Ansa, que va fer entrega, d’una samarreta al Sr. José Manuel Parrado, Regidor d’esports de l’Ajuntament de Cornellà, una placa commemorativa al Sr. José Manuel Hernández, President del CB Cornellà i una samarreta de la nostra Associació a la Sra. Arianne Muñoz, directora de marketing de Nacex, també vam poder gaudir de l’assistència en representació del F.C.Barcelona, del Sr. Xavier Gomis de la Comissió de Bàsquet FCB.
Seguidament, va tenir lloc un intercanvi d’obsequis per part dels jugadors i dels capitans de tots dos equips.

A continuació, va donar començament un partit amb un equip convidat amb molta força, molt preparat i un bon joc, que, malgrat la esportivitat de tots els jugadors, i l’ambient amistós i festiu en el que va transcórrer, el públic assistent va poder gaudir d’un enfrontament competitiu i disputat.

Durant tot el partit, el marcador va estar molt igualat i la professionalitat de tots dos equips era evident.
Finalment, la victòria final va estar pels nostres blaugranes amb un resultat de 67-60.

Una vegada finalitzat l’enfrontament, tots els membres dels equips van gaudir, com a cloenda de la celebració d’aquest esdeveniment, d’un dinar de germanor, on el President dels Veterans FCB, el Sr. Pedro Ansa, va realtzar un brindis en agraïment de l’assistència de l’equip Dinamo Sassari.

Des de Veterans FCB volem agrair la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà i del CB Cornellà per la seva participació i bona atenció en tot moment.

Ordin 2, Bosch 15, Esteller 22, Isaias 6, M.A. Cruz 8,Aguado 12, Heredero 2, Rubio, Toni Julián, Bonet, Torralba.
Entrenadors: Manolo Flores, Ferran Martínez, José Mª. Soro.
Delegats: Ramón Aloy, Josep Vendrell.

En el següent enllaç podreu visualitzar les fotos de l’esdeveniment.

http://veteransbasquetfcb.com/galeria/ix-edicio-trofeu-nacex-2017/

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona