Volver

Homenatge Ex-jugadors CB Sant Cugat

Els ex-jugadors del CB Sant Cugat, van celebrar el passat cap de setmana un partit homenatge al seu fundador, el desaparegut Sr. Ramón Trenchs.

La celebració, que va tenir lloc el dissabte 8 de Juliol, que va començar amb la inauguració de la exposició “50 anys de bàsquet a la Ciutat”, coincidint que Sant Cugat del Vallès es la Ciutat del Bàsquet català.

Seguidament, va donar començament un partit de bàsquet on els ex-jugadors del CB Sant Cugat van convidar als nostres jugadors dels Veterans FCB B.
Desprès de la presentació dels jugadors components de tots dos equips, els capitans van obsequiar a la vídua del Sr. Trenchs, la Sra. Dolors Casas, amb un ram de flors i una placa commemorativa de la celebració de l’acte.

A continuació, va començar un enfrontament, on tot el públic assistent va poder sentir la competitivitat, i la tensió dels jugadors.
Amb un marcador igualat des del principi i fins a l’últim moment, els jugadors amb la seva experiència i bon nivell de joc, van lluitar durant tot el partit per aconseguir la victòria, però no va ser fins als darrers minuts, on els nostres blaugranes, van demostrar la seva veterania guanyant l’enfrontament amb un resultat ajustat de 63-68.

Una vegada finalitzat l’enfrontament, tots els jugadors assistents van assistir a un sopar de germanor organitzat pels ex-jugadors del CB Sant Cugat.

A la celebració van assistir, en representació de la Comissió del Bàsquet Català, el Sr. Miquel Martínez i el Sr. José Luis Lola, representant al F.C.Barcelona, van assistir, el Sr. Xavier Gomis, i el Sr. Sergi Piquet de la Comissió esportiva de la secció de Bàsquet de F.C.Barcelona.

Des de Veterans FCB volem agrair als organitzadors, per la vostra invitació i la bona atenció rebuda en tot moment.

Riera 2, Tena 8, Suñé 27, Naranjo 4, José Sillero 1, M.A.Cruz 2, Aguado 11, Ruiz 8, Potoc 5, Moreno, Torralba, Sada.
Entrenadors: José Mª. Soro, Joaquin de Llanes, Marc Lecha
Delegats: Gerard Humet, Miguel Tarin, Frederic Braso.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona