11/10/2019

Crònica partit Equip B dijous 10 Octubre 2019

Ahir el nostre EQUIP B va disputar un partit difícil.

Amb domini de l’equip convidat, BASQUETMANIA, al principi de l’enfrontament, amb molta lluita i un bon joc, va posar difícil la primera part del partit als nostres jugadors, que a partir del segon quart van demostrar la seva veterania i van tenir un millor encert.

Però sobretot pel bon joc i les ganes que van posar al darrer quart, van fer que, finalment, els nostres blaugranes es portessin la victòria d’aquesta setmana amb un marcador de 81-62.

El nostre Equip B va dedicar aquesta victòria la nostre associat Joaquin de Llanes amb motiu del seu aniversari.

11/10/2019

Crónica partido Equipo B jueves 10 Octubre 2019

Ayer nuestro EQUIPO B disputó un partido difícil.

Con dominio del equipo invitado, BASQUETMANIA , al principio del encuentro, con mucha lucha y un buen juego, puso difícil la primera parte del partido a nuestros jugadores, que a partir del segundo cuarto demostraron su veteranía y tuvieron un mejor acierto.

Pero, sobre todo por el buen juego y las ganas que pusieron en el último cuarto, hicieron que, finalmente, nuestros azulgranas se llevaran la victoria de esta semana con un marcador de 81-62.

Nuestro Equipo B dedicó esta victoria nuestra asociado Joaquin de Llanes con motivo de su cumpleaños.