Volver

Crònica partit Equip B 9 Octubre 2017

El passat dilluns, els jugadors del nostre EQUIP B es van enfrontar a l’equip EL GANXO D’EN KAREEN en un nou partit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper FCB.

Malgrat la joventut i rapidesa de l’equip contrari, la falta d’experiència va marcar el resultat final, que va estar a favor dels nostres blaugranes, que una vegada més van demostrar la seva superioritat i bon nivell de joc, aconseguint la victòria per 75-61.

El nostre EQUIP B, durant el partit, va rebre la visita de La Junta Directiva de la nostra Associació, que representada pel President, Pedro Ansa, els Vice-presidents, Manolo Flores, Luis Miguel Santillana, el Secretari i Àrea Jurídica, Ramón Aloy, José Mª Soro, Tresorer i entrenador, i el Vocal Daniel Del Castillo, van voler donar la benvinguda a aquesta nova temporada 2017-2018, i van obsequiar amb equipacions als nostres jugadors.

Varis dels nostres associats, que van assistir com a públic, van gaudir de l’enfrontament.

Sada 9, Reverté 16, Ernesto 10, Aguado 9, Moreno 2, Josep Sillero 2, Ligero 2, M.A.Cruz 4, Riera 2, Toni Julián 15, Oscar de la Torre 4, Pepe Sillero, Albert Contell, Soberano.

Entrenadors: José Mª. Soro, Joaquin de Llanes.

Newsletter

Informa't de les nostres activitats per mail:

Copyright © 2016 - Associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona